Podziel się wrażeniami!
Czy jest szansa żeby doczekać się aplikacji IPLi poprzez zalogowanie i oglądanie płatnych treści np kanałów polsatu sportowego na żywo ? Zapłaciłem za telewizor prawie 9000 a tu taka niemiła niespodzianlka. Nadmienię tylko , że wcześniej miałem okazję testować inny ( z szacunku dla firmy Sony nie wymienię nazwy producenta) tańszy o jedną trzecią który bez problemu posiadał wśród swoich aplikacji taką o której wspomniałem.
Dodam jeszcze, że oczywiście przeczytałem kilka wątków na forum i próbowałem sugestii koleżeństwa ale ;
1. Nie można po zalogowaniu się w aplikacji ipli oglądać kanałów ponieważ przeglądarka opera nie obsługuje tej aplikacji.
2. Nie mogę wysłać apk z google play ponieważ wyświetla się komunikat że nie ma możliwości jej instalacji na tv bravia
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Mam IPLe z polsatem cyfrowym na żywo choć sporo czasu mnie to kosztowało. Użyłem aplikacji ES explorator z opcją nadawcy i w telewizorze aplikacji Sideload Launcher. Potwierdzam, że Android to system przyjazny ale nadal nie rozumiem dlaczego tyle trzeba się męczyć i kombinować z czymś co powinno być dodane fabrycznie,
Mam IPLe z polsatem cyfrowym na żywo choć sporo czasu mnie to kosztowało. Użyłem aplikacji ES explorator z opcją nadawcy i w telewizorze aplikacji Sideload Launcher. Potwierdzam, że Android to system przyjazny ale nadal nie rozumiem dlaczego tyle trzeba się męczyć i kombinować z czymś co powinno być dodane fabrycznie,