anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KD-55XG8596 DVB-T2 (HEVC)?

profile.country.PL.title
Jaro4056
Poszukiwacz

KD-55XG8596 DVB-T2 (HEVC)?

Polsat News brak , nie można zaprogramować DVB-T2 ?

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@Jaro4056  Przecież Cyfrowy Polsat  zakończył testy z dvb-t2  hevc. A Polsat News SD i poprzez hbbtv HD dalej można odbierać. Na stronie Emitela  piszą o zmianach częstotliwości. Może u Ciebie mux-4 został przeniesiony na inny kanał. W tym tygodniu na kilkudziesięciu nadajnikach następują zmiany w celu uwolnienia wysokich częstotliwości.

profile.country.PL.title
Jaro4056
Poszukiwacz

Problem polega na tym ,że Polsat News był na dekoderach telewizji cyfrowej i dekoderach wbudowanych w tv m. in. na nowym sony KD-55XG8596.

Obecnie nie mogę dostroić Polsat News na nowym  kanale i częstotliwości (brak sygnału)

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Tak jak napisał @leczech transmisja eksperymentalna Polsat News HD (DVB-T2 Hevc) z nadajników telewizji naziemnej została zakończona. Pozostał odkodowany Polsat News SD w telewizji mobilnej (Mux4). Napisz z jakiego nadajnika próbujesz odebrać być może ktoś z forum sprawdzi u siebie.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Jaro4056
Poszukiwacz

Problem rozwiązany.MUX 4 Poznań/Śrem kanał 28 - 530 MHz brak zasięgu mojej lokalizacji.

Dięki za zainteresowanie i sugestie.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Też korzystam z tego nadajnika i jestem w zasięgu MUX4 więc moge potwierdzić, że na razie Polsat News SD działa.

Pozdrawiam