Podziel się wrażeniami!
Proszę o opinię :
Raczej sporadycznie będę korzystać z opcji internetowej. Czasem skorzystam z przeglądarki, może połączę się Skypem. W co warto zainwestować:
1. w kartę WiFI
2. w access point (jaki ?)
Czy któreś z w/w urządzeń da mi coś więcej niż Playstation 3 ( więcej opcji, jakość ?) ?
Jestem klientem UPC. Czy są oni rekomendowanym przez Sony dostawcą internetu bezprzewodowego ?
Z góry dziękuję za sugestie.
jolan napisał(a):
Proszę o opinię :
Raczej sporadycznie będę korzystać z opcji internetowej. Czasem skorzystam z przeglądarki, może połączę się Skypem. W co warto zainwestować:
1. w kartę WiFI
Czy któreś z w/w urządzeń da mi coś więcej niż Playstation 3 ( więcej opcji, jakość ?) ?
Jestem klientem UPC. Czy są oni rekomendowanym przez Sony dostawcą internetu bezprzewodowego ?
Z góry dziękuję za sugestie.
Dzięki, to już jest jakaś podpowiedź
dodam ze do korzystania z materiałów internetowych potrzebne jest w praktyce lacze minimum 1,5-2 megowe
jolan napisał(a):
W co warto zainwestować:
1. w kartę WiFI
jolan napisał(a):
jolan napisał(a):
kratylos napisał(a):
do sonego wifi trzeba zazwyczaj esktra dokupic... i specjalnie tani nie jest
Jeśli wiesz, że w bezpośrednim sąsiedztwie działa kilka sieci WIFI najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie wspomniany kabelek;) WIFI to świetna sprawa, ale jeśli na jego drodze stają różne przeszkody a do tego musi "konkurować" z innymi sieciami to prawidłowe działanie takiego połączenia może być kłopotliwe.