anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Komunikat HDMI

profile.country.PL.title
Sooya2010
Poszukiwacz

Komunikat HDMI

Witam,

Mam drażniący problem z ciągłym wyskakiwaniem komunikatu telewizora (Sony KD-49XE7***) o podłączeniu HDMI i rozdzielczości.
Telewizor mam podłączony do komputera stacjonarnego, komunikat pojawia się za każdym razem gdy leci następny klip na YouTube (bądź nawet przy normalnym użytkowaniu - korzystaniu z przeglądarki internetowej), nie ważne czy jest full screen czy działa w tle.

Sprawdzałem na różnych wejściach HDMI oraz różnych kabli HDMI

PC:
Win 10
Intel UHD620

30 ODPOW. 30
profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Witam,jedyne wyjście to wyłączenie pojawiania się informacji na ekranie w menu typu jakie to wejście,jaki kanał itp.

Kosecki
profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Nie wiem jak u ciebie,ale u mnie wchodzi się w home-ustawienia-ustawienia kanałów-pasek informacyjny i go wyłączasz.

Kosecki
profile.country.PL.title
Sooya2010
Poszukiwacz

Nie posiadam takiej funkcji w żadnych możliwych opcjach. 

profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Masz ciut nowszy telewizor,więc menu się trochę różni,a funkcja wyłączenia paska informacyjnego napewno jest w twoim menu.

Kosecki
profile.country.PL.title
Sooya2010
Poszukiwacz

Proszę mi wierzyć przeszukałem i testowałem praktycznie wszystkie z możliwych opcji. 

profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Napisz dokładnie jaki masz model to może Support Sony pomoże w sprawie paska informacyjnego.

Kosecki
profile.country.PL.title
Sooya2010
Poszukiwacz

Sony KD-49XE7096

Ver. OS. v8.673-1000-1.280-0-000

profile.country.PL.title
Sooya2010
Poszukiwacz

Błagam Support Sony o pomoc, problem jest na tyle irytujący, że rozważam wymianę nowego telewizora 

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Witaj, 

Twój problem został zgłoszony do supportu. Odezwiemy się, jak tylko pojawi się odpowiedź. 

Pozdrawiam, 

Barbara_K