Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie czym różnią sie te 2 modele tv KDL-40W4220 a KDL40W4000 .Dziękuję!
W4000 od W4210 różni się tylko kolorem głośnika i okolic. Myślę, że W4220 też ma po prostu inne kolory.
a czy w4230 tez tylko sie rózni kolorem dzis w sklepie doradzono mi ten model bo jest 1000zł tańszy niz w4500 oczywiscie nie ma 100hz ale podobno i tak tego nie zauwaze co myslicie o takiej opini
ojojoj i tutaj sprzedający wprowadził pana w ogromny błąd. Motionflow 100hz jest bardzo zauważalne. jeżeli pan nie wierzy wystarczy poprosić sprzedawce o włączenie demonstracji (sklepy posiadają takie małe pilociki BRAVIA które to umożliwiają). mogę Panu zagwarantować że różnica jest zauważalna i to nie tylko przy sporcie czy filmach akcji. A z oznaczeniem w4220 i w4230 się nie spotkałem.
Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Miałem okazje oglądać film na tych samych odbiornikach z włączonym i wyłączonym Motionflow 100hz i jest to ogromna różnica w płynności obrazu.
ruti napisał(a):
Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Miałem okazje oglądać film na tych samych odbiornikach z włączonym i wyłączonym Motionflow 100hz i jest to ogromna różnica w płynności obrazu.
Motionflow jest użyteczną technologią i widocznie poprawia jakość obrazu zarówno przy HD jak i SD. Oczywiście w sklepie doświadczymy tego efektu w pełnym HD . Ja generalnie polecałbym serie Z z Motionflow 200 , ale seria W też jest godna polecenia.
ja tez nie zauwazylem roznicy a ogladalem mecz i telewizory staly obok siebie
Może MotionFlow było wyłaczone?? Różnica jest zauważalna przy szybszych ruchach kamerą i to widzi każdy jeśli się pokaże na co zwrócić uwagę.
nagdob napisał(a):
ruti napisał(a):
Ciekawe na jakim filmie SD czy HD!?. Bzdury piszesz.