anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Letnia trasa 3D Sony

MARIUSZEK32
Początkujący

Letnia trasa 3D Sony

Od 2 lipca ruszyła w świat letnia ciężarówka 3D Sony, która odwiedzi najbardziej popularne nadmorskie miejscowości i pozwoli dowiedzieć się wszystkiego na temat technologii 3D. Trasa wygląda następująco:
02-03.07 – Giżycko
05-06 .07– Mikołajki
08-10.07 – Gdynia
13-14.07 – Krynica Morska
16-17.07 – Jastarnia
19-20.07 – Władysławowo
22-24.07 – Łeba
26-27.07 – Darłówko
29-31.07 – Ustka
02-03.08 – Dąbki
05-07.08 – Mielno
09-10.08 – Ustronie Morskie
12-14.08 – Międzyzdroje
16-17.08 – Niechorze
19-21.08 – Kołobrzeg
23-24.08 – Dziwnów

Jeśli odwiedziliście ciężarówkę Sony podzielcie się wrażeniami na forum! :c22

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Od 2 lipca ruszyła w świat letnia ciężarówka 3D Sony, która odwiedzi najbardziej popularne nadmorskie miejscowości i pozwoli dowiedzieć się wszystkiego na temat technologii 3D.

Jeśli odwiedziliście ciężarówkę Sony podzielcie się wrażeniami na forum! :c22

Szkoda, że tak późno pojawiła się ta wiadomość.
Przez zupełny przypadek natknąłem się na Sony 3D Bus :c20 w Gdyni. Niestety, technologia 3D pozostaje poza moim zasięgiem (moje receptory buntują się przeciw "nienaturalnemu" widzeniu) ale można też porozmawiać na temat kamer i aparatów. Przy okazji spotkałem Harnasia :D

amadeusz------
Początkujący

Wygląda na to, że w Gdańsku też wiele atrakcji czeka na turystów. A to w skrócie filmik z tego co możecie tam zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=Qt8YzOQBYt4

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Nawet pogoda dopisała :D Widzę, że ta zabawa z kręceniem się wokół patyka ma najwięcej zwolenników :D Może jakoś w sierpniu trafię na "letnią trasę Sony". Szkoda, że nie ma na Mazurach - nie ma to jak wypoczynek nad jeziorkiem ;)

piotruso napisał(a):

Niestety, technologia 3D pozostaje poza moim zasięgiem (moje receptory buntują się przeciw "nienaturalnemu" widzeniu) ale można też porozmawiać na temat kamer i aparatów.

Niestety nie każdy może czerpać satysfakcję z obecnej formy 3D, ale z każdym rokiem powinno być lepiej. Niedługo pewnie będzie to łagodniejsze i wyraźniejsze. Już w tym roku widać znaczącą różnicę.
A można wypróbować jakieś szkiełka do własnego korpusu w "Busie" Sony?

MARIUSZEK32
Początkujący

Zimny napisał(a):

A można wypróbować jakieś szkiełka do własnego korpusu w "Busie" Sony?

Tego nie wiem, jedź to się przekonasz :c20 Jedno jest pewne rozrywka zapewniona jest dla całych rodzin, dla najmłodszych przygotowano warsztaty malarskie, tworzenie rzeźb z plasteliny czy malowanie twarzy. Nawet zdjęcie w 3D będzie można sobie zrobić i wydrukować!

PS. Szkoda, że ciężarówka odjechała już z Władysławowa, bo od jutra jadę na urlop.