Podziel się wrażeniami!
Cześć,
mam problem z modułem CAM CL+ od UPC w KD 65XE9005. Podczas nagrywania na dysk zewnętrzny nie mogę oglądać innych programów. Ściślej to nagrywając kanał kodowany nie mogę oglądać kanałów kodowanych. Mając dekoder nie było takich problemów. W czym tkwi problem? Pytałem znajomych i na innych platformach mają ten sam problem z modułem. Pozdrawiam
@arwaktoTemat wałkowany od wielu lat. Również na tym forum. Więc krótko. Moduły operatorów są najczęściej jednostrumieniowe(odkodowują jeden kanał). Karta jest sparowana z modułem i w żadnym innym module nie zadziała. A operator jak zechce to może zablokować nawet nagrywanie dla posiadaczy modułów.Jedynie telewizor z wyższe półki z dwoma wejsciami CI+(np. panasonic) i dodatkowo drugi moduł od UPC pozwala na taki "komfort".
Cześć,
Wiemy kto może pomóc. Skontaktuj się z naszymi kolegami z serwisu:
kontakt poprzez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
Cześć,
wysłałem pytanie. Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Dzięki za info. Może kiedyś doczekamy się ułatwienia życia i rozpowszechnienia modułów. Tylko kiedy to nastąpi? A na razie chcąć ngrywać i oglądać jesteśmy skazani na dekodery. Tak to jest u nas, coś oferują tylko to jest zbabrane
Pozdrawiam