Podziel się wrażeniami!
Witam i prosze o pomoc.Przy próbie nagrania na HDD,pojawie się informacja-Niedostępny,brak informacji o czasie.Nic z tego nie rozumiem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Ad 1. Nie do końca. Na stronie może byc wersja nowsza - do wgrania samemu przez USB.
Ad.2. Nagrywanie działa tylko dla sygnału cyfrowego.
Ad.3. Tak jak wspomniałem wcześniej nagrywanie z HDMi nie jest możliwe. Tylko z wejscia antenowego.
Pozdrawiam
Z hdmi nie można nagrywać bo jest blokada przed kopiowaniem 🙂 weź poszukaj w Google magiczne pudełka które łamią tą blokadę 🙂 ***
Powód edycji: post zawierał link do strony służącej celom komercyjnym.
Tu również była fotografia ze strony. Sami Sony nie potraficie pomóc i mimo możliwości pewnie większej edycji fora nie mogliście wyodrębnić foto z tego niby linku i pomóc zobaczyć sprzęt, to lepiej usunąć bo po co się męczyć...Piszę tu ze smarta i czasem trudno coś wyodrębnić.
Wspomniałeś wcześniej o cam więc nie wiem jak to ma się do nagrywania z cam. Co do nagrywania z tv cyfrowej naturalnie można nagrywać bez wyświetlania obrazu,można wyłączyć tv podczas nagrywania i również oglądać inny program podczas nagrywania innego kanału. Informacja o nagrywaniu występuje poprzez iluminacje diody pod ekranem.
i również oglądać inny program podczas nagrywania innego kanału.
proszę o rozszerzenie tego zdania?
czy SONY posiadają więcej niż 1 tuner?
W seriach X (4K) jest podwójny tuner, wtedy można nagrywać jedno, a oglądać drugie (przy różnych multipleksach DVB-T czy różnych transporderach DVB-S). Natomiast serie W75C, W80C/W85C mają tuner pojedynczy. Sam mam W809C i podczas nagrywania można przełączyć się natomiast na źródło zewnętrzne lub korzystać z aplikacji. Nie można natomiast w DVB-T podczas nagrywania jednego kanału oglądać innego z tego samego multipleksu, a w DVB-S podczas nagrywania jednego kanału, oglądać innego z tego samego transpordera, co nawet przy pojedynczym tunerze powinno być możliwe.
Witam
Po aktualizacji działa mi nagrywanie na HDD i to jest OK.
Ale czy da się taki film obejrzeć na komputerze lub zrobić kopię na inny HDD lub pendrive?
I jeszcze jedno, jak się włączy odtwarzanie filmu to czy da się skoczyć do końca/początku filmu bez konieczności przewijania filmu z prędkościa x3.
Telewizor W75C
Pozdrawiam
Niestety producenci TV stosują zabezpieczenia przed kopiowaniem nagrań na komputer.
Co do drugiego pytania to chyba tylko się da po przez przewijanie z prędkością x3.