anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nie działa Youtube na telewizorze KDL-40HX750

Mateo123
Nowicjusz

Nie działa Youtube na telewizorze KDL-40HX750

Witam, Posiadam telewizor sony, od jakiegoś czasu nie działa aplikacja youtube. Stara aplikacja zostala wyłączona, niestety podczas otwierania nowej aplikacji wyskakuje komunikat "zbyt mało pamięci do wyświetlenia strony". Czasami po właczeniu aplikacji telewizor uruchamia się ponownie. Na starszej wersji youtube wszystko działało jak należy. Czy jest możliwość powiększenia pamięci?

6 ODPOW. 6
profile.country.pl_PL.title
michaubpl
Nowicjusz

Sony musi coś z tym zrobić.

aro70-aro.
Poszukiwacz

Witam, u moich rodziców też zniknął Youtube oraz Ipla jest w starej wersji, ponadto pomimo dobrego i szybkiegi połączenia z internetem przeglądarka wiesza sie na stronie sony i strasznie muli.

Nie wiem co ztym fantem zrobić

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

SONY zaprzestało wspierania YT na starszych telewizorach nie ma odwrotu do tego dochodzą problemy z pamięcią TV za mało żeby obsługiwać przeglądarkę miałem HX850 topowy model SONY się wypięło tłumacząc ,że to Google także według SONY chcąc mieć YT i przeglądarkę kup sobie nowy TV !

aro70-aro.
Poszukiwacz

Ten tv ma 4 lata, rozumiem ż e YT wyłaczyli ale dlaczego nie można zalogować sie do IPLA i czemu przglądarka jest praktycznie bezużyteczna? Dodam że  2 tata temu przgladarka jako tako działała?

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

to albo świadome działanie firmy albo świadome działanie :slight_smile: stare YT śmigało aż miło naraz nie może działać tak jak piszesz przeglądarka działała też bez problemów teraz te usługi kompletnie nie do użytku na serii HX i na innych starszych modelach przerabiałem ten temat z SONY i stwierdzili ,że bardzo im przykro.Rozwiązanie nad ,którym się zastanawiałem to dongle android pod HDMI ale niestety kupiłem TV z Androidem działa wszystko też pewnie na parę lat albo i krócej bo znów będą zmuszać do zmiany TV.Taki urok nie szanuje się klienta ,który kupił wysoki model TV jesteś dobry jak kupujesz potem to znowu się patrzy jak pozyskać nowych i tak w koło.

aro70-aro.
Poszukiwacz

Dzięki za wypowiedź, ja rodzicom zaproponowałem wykorzystanie mojej starek komórki sony z android z obsługa MHL. Właczm w nim domowe wifi i po specjalnym kablu na ekranie tv widzę pulpit komórki gdzie sa wszystkie apki.

Dodtkowo kupiłem myszkę na bluetoth, która zdalnie obsługuje tlf. Zastanawiam się czy można jakoś wyczyścić tę pamięć w tv, ale przywrócenie do ustawień  fabrycznych nić nie dało, będe jeszcze szukał w necie coś na ten temat. Jak coś wyjdzie to powiadomie. pozdrawiam