anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

NX725

profile.country.pl_PL.title
bsz-----
Początkujący

NX725

Czy jest szansa, że w polskiej dystrybucji pojawi się model NX725 z wbudowanym dekoderem satelitarnym?

5 ODPOW. 5
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Mam nadzieję, że tak. Marz mi się tak 40".

Zimny_
Użytkownik

Moim zdaniem jeśli zainteresowanie modelami dostępnymi na rynku (EX725, CX525) jest dosyć duże, to pojawią się nowe modele.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jakiegoś dużego zainteresowania nie zauważyłem, no ale to zależy od Klientów w salonie - a z nich większość mieszka w blokach lub na osiedlach z kablówkami, mało kto ma własną antenę. Druga sprawą jest niezbyt duże nagłośnienie i mało informacji o tych modelach. W tej chwili obsługiwany jest dekoder n'ki na kartę ale już w październiku ma ruszyć Cyfra+.
Moim zdaniem tak wyposażone modele TV, są idealne dla osób mieszkających w domkach jednorodzinnych, na osiedlach bez szans na kablówkę.

MARIUSZEK32
Początkujący

Pożyjemy, zobaczymy ;) Ale nie ukrywam, że też liczę na pojawienie się nowych modeli z wbudowanym dekoderem satelitarnym. Do zalet takiego rozwiązania zaliczyć można przede wszystkim to, że nie trzeba zaprzątać sobie głowy zakupem dodatkowych urządzeń. A tym samym nie zagracamy pokoju i oszczędzamy na mniejszym zużyciu energii- same zalety.

Zimny_
Użytkownik

Dokładnie tak. Telewizja kablowa jest największą konkurencją do satelitarnej. Oferty programowe są często bardzo atrakcyjne.
Moim zdaniem duży wpływ na popularność modeli z wbudowanym tunerem satelitarnym będzie poszerzenie oferty kompatybilnych platform. Nawet jeśli dojdzie sama Cyfra, popularność powinna się zwiększyć.