anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Odtwarzanie filmów po usb 46hx750

sitolek
Nowicjusz

Odtwarzanie filmów po usb 46hx750

Witam!

TV posiadam od około pół roku i nigdy nie udało mi się uruchomić niczego z usb. Najbardziej zależało by mi na odtwarzaniu filmów z napisami. Tutaj nasuwa się moje pytanie, mianowicie, jak przygotować od podstaw zarówno pendrive/dysk oraz same pliki w celu odtworzenia ich na w/w tv ? Z góry dziękuję ! :wink:

Pozdrawiam!

Mateusz

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
batumi
Użytkownik

zapomnij. niestety Twoja seria kuleje. pod względem obsługi filmów z napisami i wiekszości formatów w tym wypadku to kupa. na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że modele z wyższej półki HX8 i HX9 są w tej samej sytuacji co Twój model, a sony jakoś nie kwapi się z aktualizacją. tym sposobem słabiutki tegoroczny W6 czyta bez problemu, a najwyższy HX9 z roku 2012 juz nie. paranoja.

Ilekroć widzę arogancję i niekompetencję Sony, aż przyjemnie jest wbić szpilę.
sitolek
Nowicjusz

Czyli jednak... Przykre jest to, że człowiek wydaje prawie 5000zł na tv i nie może posłużyć się usb... Tymczasem kupiłem 32" samsunga do małego pokoju za 1170zł i obsługuje bez problemu... Może ktoś w końcu coś z tym zrobi, bo to jest paranoja.

profile.country.PL.title
batumi
Użytkownik

on coś tam czyta, ale w większości wypadków to co chciało sony, a nie to co Ty chcesz, a np. taka implementacja mkv jest prosta. tylko nie chce się sony.

Ilekroć widzę arogancję i niekompetencję Sony, aż przyjemnie jest wbić szpilę.
sitolek
Nowicjusz

Niestety stwierdzam, że w przypadku zdjęć Sony również jest totalnym nieporozumieniem....

Dodam, że są to zdjęcia ze ślubu, profesjonalnie wykonane, nie jakaś amatorszczyzna... TV widzi pendrive, pliki, ale ich nie otwiera. Kicha po raz kolejny.... szkoda, że nie mogę obejrzeć zdjęć na tv...

MOŻE W KOŃCU SONY WPROWADZI JAKIEŚ NOWE KONKRETNE OPROGRAMOWANIE? BO TO JEST KPINA Z KLIENTÓW !

GmeruHD
Użytkownik

W jakim formacie posiadasz te zdjęcia? Nie powinno być żadnych problemów ze zdjęciami na tym modelu. Wiele razy go testowałem i wszystko śmigało ok.

W tym teście znajdziesz odpowiedzi dotyczące multimediów w HX750. Nie jest tak źle jak to jest malowane tutaj:

http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/testy/telewizory-lcd/sony/mega-test-lcd-led-3d-sony-bravi...