Podziel się wrażeniami!
Wiem że wszystkie telewizory Sony maja z tym problem i nie odtwarzają filmów w formacie .mkv ,jak przygotować taki film nie tracąc na jego jakości by mój telewizor go rozpoznawał mam filmy :avatar o wadze 14GB reszta filmów po 5 GB próbuje ale żadnym programem jak narazie się nie da konwertować jak wy sobie z takim problem tych telewizorów radzicie??
U mnie problem sie rozwiazal po instalacji PS3 Media Server i nawet nie musze nic pod tv podpinac, wszystkie filmy 3D ida z kompa. Tylko musze recznie ustawiac w menu 3D (ktory teraz sie normalnie pojawia. A co do Widl Media Serwer, to nie ida wszystkie tytuly tak co 3 tylko dlatego jade na PS3.
Dam znac jak bede mial juz Multi Media Player USB (mala czarna skrzyneczka) czy zdalo egzamin z twardym dyskiem.
Pozdrawiam:smileyhappy:
Ps: sorry za brak pl
Powód edycji: post zawierał link do strony służącej celom komercyjnym, co jest sprzeczne z Regulaminem Społeczności.
Dzis dostalem mini HD media box, no i problem z odtwarzaniem 3D rozwiazany, ida filmy w kazdym formacie i nie ma problemu z przycinaniem. A jeszcze swietnie wyswietla napisy mozna wszystko zmienac polozenie, kolor i rozmiar. Polecam gdysz jest tansze od Blu-ray.
Ps. U mnie Hdd przenosny nie odpalal podpiety pod USB TV, teraz chodzi bezproblemowo