Podziel się wrażeniami!
Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem TV Bravia 55XE8599 chciałem dzisiaj obejrzeć film z pendriva i tu moje zdziwienie, pendriva 32g sformatowanego w NTFS nie widzi TV (a chciałem oglądnąć film o dużym rozmiarze więc formatowanie w FAT32 odpada). Ale dysk zewnętrzny w formacie NTFS już odczytuje normalnie. O co chodzi, jakieś porady?
daj mu chwilę czasu najszybciej z dyskami i penami radzi sobie Kodi nie ma żadnych przeciwwskazań aby pen nie działał z tego co opisujesz
Dysk 250 GB odczytuje natychmiast a pendriva 30 GB nawet po dłuższej chwili. A to Kodi to co bo nie bardzo jestem ogarnięty w tych tematach.
Teraz podłączyłem 8 GB pendriva sformatowanego w NTFS i tego widzi a tamtego nie.
@ukpipaa czyli coś z pendrivem sformatuj jeszcze raz pokombinuj co do Kodi to odtwarzacz plików multimedialnych kombajn ze sklepu Play (w TV) wpisz w google znajdziesz stronę startową,która poprowadzi Cię do fajnych rzeczy
Niestety kilkakrotne formatowanie pendriva nic nie dało. Nie bardzo wiem o co chodzi ale nadal go nie widzi.