Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry forumowicze Potrzebna mi pomoc w kwestii doboru okularów trójwymiarowych. Zastanawiam się czy lepiej kupić okulary BR100, czy nowe BR250? Co bardziej opłaca się w tym momencie i dlaczego? Proszę o konkretne argumenty, pozdrawiam
Edytowano 06.05.2011
Sprecyzowałem tytuł tematu.
Zimny.
BR250 to taka bardziej wyrafinowana wersja, z wbudowanym akumulatorem ładowanym z USB co stanowi dużą wygodę. Osobiście bym wolał zainwestować już w ten nowszy model.
Moim zdaniem warto jest kupić nowe okulary. Według mnie posiadają następujące zalety/różnice co do starszego modelu:
- duża możliwość regulacji ułożenia oprawki
- lepiej osłaniają od zewnętrznego światła
- zalety zastosowania akumulatora - szybkie ładowanie, brak konieczności wyjmowania baterii, można ładować z komputera, lub z ładowarki sieciowej.
- lepsza konstrukcja
- noszę okulary korekcyjne. Po założeniu okularów 3D na korekcyjne nie odczułem dyskomfortu.
Więcej różnic nie zauważyłem.
A czy gdzieś już można kupić nowy model okularów?
Rudi napisał(a):
A czy gdzieś już można kupić nowy model okularów?
W SC Promenada były, ale dość szybko się rozeszły, czekają na kolejną dostawę. Są BR200 - czyli nowe dla dzieci.
Skoro BR250 rozchodzą się jak świeże bułeczki to chyba musi to o czymś świadczyć Dobry sprzęt zawsze jest szybko rozchwytywany.
przede wszystkim bardziej funkcjonalne ze względu na akumulator. A jaka cena, na allegro są po 200, a w sklepie?
Wasze argumenty mnie przekonały. Okulary BR250 faktycznie zostawiają daleko w tyle swoich poprzedników, a wbudowany akumulator jest genialnym rozwiązaniem. Dzięki wszystkim za udział w dyskusji
Warto również zwrócić uwagę na niższą cenę tych okularów