Podziel się wrażeniami!
Witam
Chciałem zapytać użytkowników EX720 najlepiej 40 calowego posiadających okulary 3D jak wrażenia. Tak zastanawiam się nad kupnem ich, ale wydawać w ciemno 200 zł..
Najlepiej byłoby pożyczyć od kogoś i sprawdzić efekt.
maurycy napisał(a):
...
następnym krokiem będzie wypożyczenie jakiegoś filmu nagranego w 3D na blueray, wtedy mam nadzieje zobaczyć co ten tv potrafi
TVP w niedziele ostatni mecz fiałowy Euro 2012 ma nadać w sygnale 3D - ciekawe....
o proszę
a coś więcej, na którym kanale to będzie? bo raczej nie na tvp1
Transmisja odbędzie się na kanale TVP1 HD. TV z 3D automatycznie mają wykryć sygnał 3D i przełączyć się w ten tryb.
FINAŁ EURO2012 W 3D TVP HD.
transmisja byla na TVP HD
ogladalem na 32ex720
musze powiedzieć, że jeszcze nie ogladalem takiej transmisji meczu, całkiem inny obraz,
co tu mówić, mnie sie bardzo podobalo
Przyznam, że przez pierwsze kilka minut występowały małe problemy techniczne ale reszta meczu była nowym doświadczeniem.
A jako fan Sony powiem, że Sony też miało swoje "trzy grosze" w transmisji tego meczu w technologii 3D :smileythumbsup:.
http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8abOvdWpxkEylIGVOQ.ifA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00MjQ7cT04NTt3PTYzMA--/http://media.zenfs.com/en_us/News/Reuters/2012-07-01T180022Z_1119111991_LR2E8711E0CXJ_RTRMADP_3_SOCCER-EURO.JPG
Źródło:hdtv.com
P.S. zwróćcie uwagę na kartkę przyklejoną do statywu ze zdjęciami piłkarzy .
Nie miałem możliwości zobaczenia tego meczu w 3D. Nie ma możliwości zobaczenia chociaż jakiegoś fragmentu tego meczu?
witam
nie chce zakladac nowego tematu więc tu wpisze moje spostrzezenie z dnia dzisiejszego.
więc wlaczyłem TV i wszedłem w sony bravia internet i zakładka 3D-a tu kurczaki 450 plikow video mowie WOW,ale 3/4 powtarzalo sie bez przerwy-jezyk rosyjski przewazał w opisach tutułów a Men In Black 3 to trailerów mialem ze 30 ?Cos sie sypneło?
potem wszedlem na youtube.pl-właczyłem np.najczesciej ogladane a tu 98%plików z opisem niemieckim- fakt bawiłem sie ustawienie hybrydowym na niemickich ustawieniah ale tv przestawiłem na PL więc o co loto
Pozdro
Jedyną rzeczą, jaka przychodzi mi do głowy, jest odświeżenie zawartości internetowej, bądź ostatecznie przywrócić ustawienia fabryczne.
no zawartosc odswiezałem,no jutro fabryczne zrobie i zobaczymy