anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

OLED a LED??? O co kaman?

badnar
Początkujący

OLED a LED??? O co kaman?

Niedługo planuje zmianę telewizorka. Jak dobrze pójdzie z pracą, to może na coś z najwyższej półki. Czytałem trochę na temat tych nowych technologii, jedna rzecz mi sie miesza. Czym się różni to Oley od Led zastosowanych w seriach X4500? Czy to jest to samo, czy te Oledy to jakaś bardziej zaawansowana tech.?

21 ODPOW. 21
Razak-----
Początkujący

Do pewnego momentu lubię mieć parę rzeczy w jednym, ale są pewne granice np. preferuje mieć oddzielnie odtwarzacz mp3 niż powiedzmy w telefonie (po co rozładowywać baterię? potem, może się okazać, że nie jesteśmy wstanie wykonać ważnego telefonu). Ale powiedzmy możliwością oglądania serwisów informacyjnych na ekranie telewizora z całą pewnością bym nie pogardził. Ale wiecie co, mocno chyba od tematu głównego odeszliśmy, ostatnio jak przeglądałem serwisy to taka cisza na temat oled się zrobiła...

3432-----
Początkujący

jak we wszystkim są plusy i minusy :smileyugeek:
Odeszliśmy od tematu bo na razie nic nie słychać o OLED i zostaje nam pogdybać ;) wiemy tyle, że rozwinięcie tej technologi może zapowiadać bardzo ciekawe efekty. Te które już widać powodują opadnięcie szczęki, przynajmniej jak u mnie, wspominając np. CRT ;)