Podziel się wrażeniami!
Niedługo planuje zmianę telewizorka. Jak dobrze pójdzie z pracą, to może na coś z najwyższej półki. Czytałem trochę na temat tych nowych technologii, jedna rzecz mi sie miesza. Czym się różni to Oley od Led zastosowanych w seriach X4500? Czy to jest to samo, czy te Oledy to jakaś bardziej zaawansowana tech.?
Do pewnego momentu lubię mieć parę rzeczy w jednym, ale są pewne granice np. preferuje mieć oddzielnie odtwarzacz mp3 niż powiedzmy w telefonie (po co rozładowywać baterię? potem, może się okazać, że nie jesteśmy wstanie wykonać ważnego telefonu). Ale powiedzmy możliwością oglądania serwisów informacyjnych na ekranie telewizora z całą pewnością bym nie pogardził. Ale wiecie co, mocno chyba od tematu głównego odeszliśmy, ostatnio jak przeglądałem serwisy to taka cisza na temat oled się zrobiła...
jak we wszystkim są plusy i minusy :smileyugeek:
Odeszliśmy od tematu bo na razie nic nie słychać o OLED i zostaje nam pogdybać wiemy tyle, że rozwinięcie tej technologi może zapowiadać bardzo ciekawe efekty. Te które już widać powodują opadnięcie szczęki, przynajmniej jak u mnie, wspominając np. CRT