anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

PlayStation Wideo PlayStation Now i inne

profile.country.PL.title
Mord3r-n-kill
Użytkownik

PlayStation Wideo PlayStation Now i inne

Stałem się nie wiem czy szczęśliwym posiadaczem TV sony xd70.

Kupiłem go z nadzieją że będzie miał duży wybór aplikacji. Okazało się wielkim rozczarowaniem. Trzy aplikacje na krzyż. Brak funkcji PlayStation Wideo oraz PlayStation Now. Dlaczego tak jest? Czy to się zmieni w najbliższym czasie, kiedyś? Może mój model TV z tego powodu że nie należy do najwyższych  jest okrojony? Proszę mądrych ludzi o info na ten temat za co z góry bardzo dziękuję.

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

A czy obie apk są dostępne na polski rynek? Nie są dostępne na androida mobilnego a chcesz je na Tv? Po Twoich postach wnioskuję że raczej interesuje hejt niż realna pomoc. W innym temacie podałem Ci rozwiązanie problemu i komuś innemu pomogło, a Ty nawet nie raczyles poinformować (innych użytkowników) że działa. Piszesz że zawiodles się na Tv Sony, więc go sprzedaj i kup konkurencję gdzie nic nie zainstalujesz dopóki firma nie zezwoli, lub firma Ci zabierze apk, a Tobie pozostanie rozpacz. Nic nie jest idealne,trzeba czasem iść na kompromis. Piszesz że wiele aktualizacji przeszedles na androidzie mobilnym i nic nie wnoszą, używaj jednego smarta przez dłużej niż 5lat to zobaczysz jak mało apk na niego jest bez aktualizacji. Pokaż mi system gdzie aktualizacje wywracaja go. Każda aktualizacja jest podtrzymaniem jego sprawności a zarazem jego (hardware) postarzaniem.

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

https://www.youtube.com/channel/UC1fJT2Z1R5GDhnzoFh46sig/videos

Zapraszam do siebie. Oglądaj od najnowszych do najstarszych (niektóre filmy mają już swoje nowsze wersje). Znajdziesz tu m.in. informacje jak poszukiwać aplikacji kompatybilnych z Android TV (google play na TV to jedno, ale polecam też Google Play na kompie), jak instalować i zarządzać tymi aplikacjami, jak instalować i po co aplikacje z plików .apk (np. niedostępne w Google Play na Android TV), itp.

W razie pytań, zapraszam do kontaktu. 

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV
profile.country.PL.title
Mord3r-n-kill
Użytkownik

Dziękuję przejrzę wszystko napewno