anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Polski lektor na tvn (brak)

ROZWIĄZANE
technix5
Nowicjusz

Polski lektor na tvn (brak)

Witam mój problem tak jak w temacie  dotyczy braku możliwości włączenia polskiego lektora (tvn. tvn7).

Filmy emitowane w wekchendy mogę oglądać w org. ścieżce dźwiękowej oraz z polskimi napisami. Jak włączyć lektora pl. Telewizor SONY KDL-42W828. Dzięki i pozdrawiam.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
technix5
Nowicjusz

Witam ponownie, po wielu próbach doszedłem do tego jak włączyć polskiego lektora. W niedzielny wieczór tvn znów nadawał film z org. ścieżką dźwiękową co mi pozwoliło na grzebanie, a więc dla zainteresowanych na pilocie w górnym lewym rogu znajduje się przycisk AUDIO należy go przycisnąć i mimo, że jest wyświetlany język polski podświetlić go i zaakceptować środkowym przyciskiem. Mnie zmyliło to, że gdy wchodziłem w te opcję widziałem napis POLSKI i byłem pewny iż taki język mam wybrany.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1
technix5
Nowicjusz

Witam ponownie, po wielu próbach doszedłem do tego jak włączyć polskiego lektora. W niedzielny wieczór tvn znów nadawał film z org. ścieżką dźwiękową co mi pozwoliło na grzebanie, a więc dla zainteresowanych na pilocie w górnym lewym rogu znajduje się przycisk AUDIO należy go przycisnąć i mimo, że jest wyświetlany język polski podświetlić go i zaakceptować środkowym przyciskiem. Mnie zmyliło to, że gdy wchodziłem w te opcję widziałem napis POLSKI i byłem pewny iż taki język mam wybrany.