anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z Youtube

profile.country.PL.title
Ania1707
Nowicjusz

Problem z Youtube

Witam.

Mam problem z otworzeniem w swoim telewizorze aplikacji Youtube. Telewizor zakupiłam w 2014 roku, ale wi fi podłączyłam do niego dopiero wczoraj. Gdy próbuję otworzyć aplikację wyskakuje mi komunikat ,,Usługa jest niedostępna''. Próbowałam odświeżyć zawartość internetową, ale nic to nie dało. Model telewizora to KDL-32W655A.

Zgóry dziękuję za pomoc :slight_smile:

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy

W dziale wsparcia technicznego sprawdzimy co może być przyczyną opisanych problemów i wrócimy z informacją. 

Pozdrawiamy

Zespół Sony 

bialybm
Poszukiwacz

aplikacja został zbalokowan przez dostawcę czyli treści z youtube nie są obsługiwane przez aplikację w telewizorze. rozwiązaniem jest zmiana TV na taki z andorid tv

profile.country.PL.title
Ania1707
Nowicjusz

Czy nie można rozwiążać tego problemu w inny sposób. Telewizora w najbliższym czasie zmieniać nie zamierzam. Obiło mi sie o uszy też że ikona aplikacji z czarnym tłem nie powinna dzaiłać a z białym jak najbardziej. Wiadomość z maja 2015 roku była o blokadzie YT na telewizorach wyprodukowanych wcześniej niż 3 lata temu (licząc od 2015 roku). I czy jest pan pewien że chodzi właśnie o system w telewizorze, czy może jeszcze coś innego może być przyczyną mojego problemu.