Podziel się wrażeniami!
Witam
Chciałbym sie dowiedziec czy Sony lub sieci sprzetu RTV beda organizowac jakies wieksze promocje na EURO 2012 tak jak to jest zawsze na Świeta Bożego Narodzenia?
Nie sądzę, aby jakaś sieć sklepów RTV, ogłosiła już teraz, że na euro2012 będą obniżki TV.
Nikt nie przyzna się do czegoś takiego, aby już dzisiaj sprzedaż nie zamarła .
Myślę jednak, że producenci TV oraz sieci sprzedaży nie zapomną o takim wydarzeniu i każdy z nich będzie chciał coś ugrać dla siebie - de facto z korzyścią dla nas .
Takie ogłoszenie promocji teraz, byłoby swoistym samobójem - wszyscy poczekaliby z zakupem do początku promocji. Trzeba poczekać, bliżej Euro i wtedy się okaże.
Dzieki o taka odpowiedz mi chodziło:D Poczekam do EURO, może bedzie tak jak za oceanem na finał Superbowl gdzie schodzi najwiecej telewizorów w całym roku.
Sądzę, że tak może być. TVP wypuszcza kanał w HD specjalnie na euro2012. Będzie dostępny od któregoś czerwca (na szczęście nie jestem fanem piłki nożnej i nie wiem takich rzeczy ).
Są targi w Łodzi, gdzie Sony również się wystawia .
Mylagos słusznie napisał o samobójstwie (lub tak zwanym "strzale w kolano"). Informacje trzeba dawkować z umiarem i w odpowiednim czasie .