anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Bravia KDL-40EX500 - zepsuty ?

grzegorzu
Początkujący

Sony Bravia KDL-40EX500 - zepsuty ?

Witam
Mam takie pytanie telewizor co jakiś czas sam się wyłącza i po chwili z powrotem włącza.
Nie wiem czy to wina telewizora posprawdzałem już wszystkie kable i nic. Miał ktoś taki problem z tym telewizorem .

15 ODPOW. 15
profile.country.pl_PL.title
olo2oo1
Początkujący

dzisiaj sprawdzę jeszcze jednego podejrzanego o sprawianie problemów, a mianowicie kabel HDMI. jeżeli nie będzie poprawy to niestety serwis.

stubbs.
Użytkownik

Możesz spróbować z kablem HDMI pokombinować. Choć miałbyś komunikat o utracie łączności między kinem a TV. Możesz próbować odłączyć cały sprzęt od TV i w ten sposób wykluczyć działanie innych sprzętów na Twój TV.

Pozdrawiam Stubb
olo2oo1
Początkujący

po wymianie kabla HDMI dzień spokoju. tv ani raz się nie zrestartował :c4 przeprowadzę tygodniową obserwację i dam znać, czy problem ustąpił całkowicie.

stubbs.
Użytkownik

A jednak :D. Super :c4

Pozdrawiam Stubb
olo2oo1
Początkujący

jednak sprawcą problemów w moim przypadku był wadliwy kabel HDMI, po wymianie na nowy usterka już od tygodnia nie powróciła i mam nadzieję, że tak pozostanie.

Zimny_
Użytkownik

Jakie małe szczegóły potrafią namieszać... Dlatego składając sprzęt najlepiej jest kupić przewody co najmniej średniej klasy i markowe. Niektóre "no name" są wykonywane z kiepskich materiałów i ich wykonanie jest mało staranne. W ciężkich przypadkach mogą mieć spięcie, które może uszkodzić podłączony sprzęt..