anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Entertainment Network KDL-40EX720???

ROZWIĄZANE
profile.country.pl_PL.title
Unholy
Początkujący

Sony Entertainment Network KDL-40EX720???

WItam,

Chciałem połączyć telewizor jak w tytule (KDL-40EX720) z Sony Entertainment Network. Zalogowałem się i zrobiłem całą masę czynności, które były do tego konieczne. Ale przy próbie aktywacji swojego TV na stronie muszę podać kod aktywacyjny, który znajduje się w menu telewizora w zakładce "Sony Entertainment Network"... Problem w tym, iż nie mogę nigdzie tego znaleźć...  Czy ktoś ma jakiś pomysł???

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

MirusJ wrote:

Dlaczego można to zrobić łatwo i wygodnie w PS3, gdzie zakładając konto podajemy swoje dane i nr karty kredytowej, jeśli chcemy, korzystamy płacąc z zawartości SEN.

Odpowiedź na Twoje pytanie jest w wątku:

"Jednocześnie chciałabym poinformować, że usługa SEN na terenie Polski jest dostępna tylko i wyłącznie dla PlayStation."

Pozdrawiam,

MirusJ
Użytkownik

@Lajam. Przecież tu nie chodzi stricte o SEN tylko o dostęp do płatnych materiałów z poziomu TV SONY i nie ma znaczenia jak sobie chce SONY tą usługę nazywać.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Nie wszystkie kraje mają możliwość komfortowego dostępu do tych materiałów. Ale to się na pewno zmieni (mam nadzieję, że szybko :smileyhappy:)

Póki co, dobrze, że znaleźliśmy sposób wskazany w tym wątku :wink:

profile.country.PL.title
andrzej107
Poszukiwacz

Witaj, może napiszesz szczegółowo w jaki sposób wyrejestrować telewizor lub konto. Jestem zarejestrowany na w jednym i w na drugim koncie. Pozdrawiam:smileyhappy:

Zimny_
Użytkownik

Witaj,

Link do szczegółowego opisu podał Stubbs. Jeszcze raz przypomnę, 3ci post licząc od góry: http://www.sony-europe.com/discussions/message/1217992

Pozdrawiam.

bedek1984
Poszukiwacz

Mi Pani Olga odpowiedziała podobnie - SEN tylko na PS.

ale kolejni doradcy już szukają rozwiązania mojego problemu

tak dla info wkleję: http://community.sony.pl/t5/Telewizory/tvnplayer-i-sen-na-w805a/m-p/1478524#M19639