Podziel się wrażeniami!
Napotkałem telewizor Sony 40V4240. Nie znalazłem żadnej oceny użytkowników, nie znalazłem też takiego telewizora wśród wyrobów Sony. Może Państwo coś na ten temat mi powiecie?
To jest ten sam model co KDL-40V4000 tylko ma trochę inny kolor obudowy, jeśli nie stoją obok siebie ciężko je rozróżnić. A jeśli chodzi o telewizor warto rozważyć dopłatę do modelu KDL40W4000 (KDL40W42XX) bo będzie miał już USB do oglądania zdjęć, dekoder MPEG4 oraz lepszy obraz.
Serdecznie dziękuję. Jeszcze jedno pytanie ; czy można znależć 40 cali z bluetooth? Sony oczywiście
Z BT w celu?? Przesłania do telewizora dźwięku z np. telefonu lub laptopa?? Jeśli tak to telewizory mają DM-Port (np. W4500, Z4000) i tam można dokupić przystawkę z BT będzie wtedy można transferować dźwięk do TV przez BT.
Te TV mają także DLNA czyli można je wpiąć kablem do sieci LAN w domu i udostępnić np. na VAIO muzykę i/lub zdjęcia za pomocą pilota można wtedy te rzeczy przeglądać na TV.
Wszystkim dziękuję. Najtrudniej się na coś zdecydować tym bardziej, że moje Panie co chwilę cosik wymyślają i jeszcze to ma być ładne. Dziękuję.