anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

telewizor 32 - jaki model

piopio------
Początkujący

telewizor 32 - jaki model

Witam.
Proszę o pomoc w wyborze telewizoru 32 calowego.Zainteresowany jestem kupnem telewizoru Sony. Możecie mi doradzić w wyborze modelu?

6 ODPOW. 6
oldguest
Początkujący

Polecam model KDL32V4500 posiada MPEG4, USB do oglądania zdjęć. Później modele Full HD KDL32W4000/4210 oraz KDL32E40XX. Wszystkie modele prezentują bardzo dobrze obraz oraz posiadają bogate wyposażenie.

Razak-----
Początkujący

piopio napisał(a):

Witam.
Proszę o pomoc w wyborze telewizoru 32 calowego.Zainteresowany jestem kupnem telewizoru Sony. Możecie mi doradzić w wyborze modelu?

A o jakiej kwocie mówimy, bo jest cała gama produktów w różnych cenach, no i czy na pewno 32 cale, jak na LCD to jest najzwyczajniej w świecie mało, ale jeżeli jednak o takiej wielkości to bardzo dobre parametry ma kdl-32v4500 świetny procesor (Bravia Engine 2) oraz posiada tuner MPEG-4.

piopio------
Początkujący

Telewizję oglądam w niedużym pokoju z odległości 3 metrów. Obawiam się że telewizor powyżej 32 cali może być za duży na taką odległość , a telewizor na którym oglądam telewizje ma 23 cale- to stosunkowo za mało. Pod koniec stycznia powinienem mieć podłączoną telewizję cyfrową DTV z firma Multimedia. Dlatego chciałbym do tej pory zakupić jakiś telewizorek. Cena - jestem w stanie wydać 3000,-

oldguest
Początkujący

Jeśli jest 3 metry (nie mniej) to polecił bym 40 cali. Taki np. KDL40V4000. Dostępny trochę powyżej 3000zł

profile.country.pl_PL.title
RaspberryP
Początkujący

Witam, :D
Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem telewizora BRAVIA zachęcam do skorzystania z naszego "Kreatora produktów" - http://www.sony.pl/selector/tv-projector
Zapraszam także do wypełnienia ankiety, dzięki której dowiesz się m.in. czym według Sony kierujesz się przy dokonywaniu wyborów, jaki jest Twój kolor i czego nie możesz zapomnieć jadąc na bezludną wyspę. :nauseated_face:
15 specjalnie dobranych pytań, pozwoli Ci dowiedzieć się więcej o samym sobie i swoim charakterze. ;)

Weź udział w naszej Psychozabawie:
http://www.sony.pl/psychozabawa

Pozdrawiam,
Paula

3160-----
Początkujący

Super, że jest ten temat, bo sam chcę kupić LCD Sony 37 cali. Myślę, że po waszych radach coś wybiorę, no chyba, że jeśli chodzi o 37-emki, to są jakieś inne lepsze niż wyżej wymienione 32 cali:)