Podziel się wrażeniami!
Działa komus ten update z menu ,który się dzisiaj pojawił w HOME ? Czy macie Oh noo !
Update, który pojawił się w menu to tylko skrót, który otwiera stronę "http://services.sony.pl/support/pl/welcome-to-android-marshmallow", jednak strona przez większość czasu była nieosiągalna.
Udało mi się jednak na nią dostać i jest to coś w rodzaju przewodnika po Androidzie Marshmallow.
Można tam wyczytać między innymi taką wiadomość "UWAGA: Jeśli funkcja „Automatic software download” (Automatyczne pobieranie oprogramowania) jest włączona, aktualizacja powinna zostać pobrana w dniach pomiędzy 22 lutego a 8 marca."
Tak, że już niedługo nasze terewizory powinny dostać Androida 6
dzięki za info ale ani dudu u mnie ten odnośnik z TV nie działa a ten link co podałeś owszem dzięki
Aktualizacja będzie dostępna od 22 lutego
Z tego co widzę to jest już aktualizacja do pobrania z serwerów Sony. Był ktoś na tyle odważny i zainstalował?
a co tam trzeba instalować pierwsze co po pracy zrobię to zainstaluję do tego od połowy 2016 roku nowe modele TV Sony były już na Androidzie 6 ZD9 od razu był na 6-stce.Także obaw nie ma gorzej nie będzie teraz czekamy na 7-mkę
Jestem już po aktualizacji z USB, ale jedyne co mogę póki co powiedzieć, to że działa
Wieczorem będę się bawił dopiero, na szybko zauważyłem tylko, że na ekranie głównym w liście aplikacji zniknęły mi Netflix i Spotify mimo, że aplikacje są zainstalowane.
u mnie jest wszystko XD93
sama instalacja OKi wydaje się że wszystko działa sprawnie, chociaż sprawdziłem parowanie Dualshock4 z PS4 Pro i podobnie jak w porzedniej wersji nadal nie działa poprawnie , chociaż w aksesoriach bluetooch widnieje na liście ( przepisanie przycisków błędne oraz brak możliwości wyłączenia) ,proszę o odpowiedż SONY co jest przyczyną tego błędu