anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

USB HDD REC odtwarzanie innych plików

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Moocry
Poszukiwacz

USB HDD REC odtwarzanie innych plików

Witam,

czy istnieje możliwość uruchomienia innych "własnych" multimediów na przypisanym dysku do nagrywania?

Kupiłem nowy dysk do nagrywania i chciałbym też oglądać swoje multimedia ale nie znalazem opcji przeglądania zawartości tego dysku poza nagraniami z TV

model W805

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
GmeruHD
Użytkownik

Nie da rady. W momencie kiedy podłączasz dysk twardy jest on w całości formatowany i gotowy do użytku jako nagrywarka. Aby oglądać swoje filmy, zdjęcia czy muzykę musisz podłączyć inny dysk/pamięć usb do kolejnego portu USB. Dotyczy to wszystkich ekranów na rynku. Nie tylko Sony. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
mirek.regiel
Poszukiwacz

nie wiem jak  jest  z otwarzaniem  ale  przykładowo  z nagrwaniem  z  tv  jest podobno tak  że  można  nagrać  audia  z  tv  naziemnej i odtworzyć można  to tylko na  tym samym  modelu tv  i nigdzie indziej.

http://autocad-lt-2013.strefa.pl

profile.country.PL.title
Moocry
Poszukiwacz

tak, to działa ok ale nie chcę kupować osobnego dysku do nagrywania skoro nie mogę na nim oglądać innych plików multimedialnych...

GmeruHD
Użytkownik

Nie da rady. W momencie kiedy podłączasz dysk twardy jest on w całości formatowany i gotowy do użytku jako nagrywarka. Aby oglądać swoje filmy, zdjęcia czy muzykę musisz podłączyć inny dysk/pamięć usb do kolejnego portu USB. Dotyczy to wszystkich ekranów na rynku. Nie tylko Sony.