anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Ustawienia KDL-37U3000

016igor
Początkujący

Ustawienia KDL-37U3000

Witam!

Nie dawno kupiłem telewizor Sony KDL-37U3000 jednak mam problem z odpowiednim ustawieniem obrazu(kontrast, kolor itp.) czy mógłby ktoś napisać poprawne konfiguracje tych ustawień??

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
vinci77
Poszukiwacz

może trochę dokładniej??? w czym jest problem? na ustawieniach standardowych obraz powinien być ok. :rolling_eyes:

016igor
Początkujący

No właśnie na standardzie niekiedy obraz wydaje mi się w pewnyfch punktach lekko rozmyty ale znalazłem wczoraj w necie ustawinia do innego TV Sony spróbowałem ustawić tak swój i wygląda to lepiej (przynajmniej przy ogladaniu filmów, bo sport wole oglądać na standardzie)

profile.country.pl_PL.title
vinci77
Poszukiwacz

dziwna sprawa, ja nie słyszałem o jakiś "ustawieniach" do TV. Jeżeli zaobserwowałeś na części matrycy rozmyty obraz to mi ewidentnie nasuwa się odp. że masz po prostu uszkodzoną matrycę :( ps. napisz coś więcej o tych "ustawieniach" co to jest takiego. parametry suwaków na co i na ile trzeba ustawić żeby był lepszy obraz czy jakiś soft do wgrania w TV.

Razak-----
Początkujący

016igor napisał(a):

Witam!

Nie dawno kupiłem telewizor Sony KDL-37U3000 jednak mam problem z odpowiednim ustawieniem obrazu(kontrast, kolor itp.) czy mógłby ktoś napisać poprawne konfiguracje tych ustawień??

Hmm z tego co wiem nie istnieje coś takiego jak poprawna konfiguracja, tylko konfiguracja odpowiadająca użytkownikowi, ja osobiście nie przepadam jak telewizor za mocno po oczach daje, a ktoś inny wręcz przeciwnie...