Podziel się wrażeniami!
Witam!
Nie dawno kupiłem telewizor Sony KDL-37U3000 jednak mam problem z odpowiednim ustawieniem obrazu(kontrast, kolor itp.) czy mógłby ktoś napisać poprawne konfiguracje tych ustawień??
może trochę dokładniej??? w czym jest problem? na ustawieniach standardowych obraz powinien być ok.
No właśnie na standardzie niekiedy obraz wydaje mi się w pewnyfch punktach lekko rozmyty ale znalazłem wczoraj w necie ustawinia do innego TV Sony spróbowałem ustawić tak swój i wygląda to lepiej (przynajmniej przy ogladaniu filmów, bo sport wole oglądać na standardzie)
dziwna sprawa, ja nie słyszałem o jakiś "ustawieniach" do TV. Jeżeli zaobserwowałeś na części matrycy rozmyty obraz to mi ewidentnie nasuwa się odp. że masz po prostu uszkodzoną matrycę ps. napisz coś więcej o tych "ustawieniach" co to jest takiego. parametry suwaków na co i na ile trzeba ustawić żeby był lepszy obraz czy jakiś soft do wgrania w TV.
016igor napisał(a):
Witam!
Nie dawno kupiłem telewizor Sony KDL-37U3000 jednak mam problem z odpowiednim ustawieniem obrazu(kontrast, kolor itp.) czy mógłby ktoś napisać poprawne konfiguracje tych ustawień??