Podziel się wrażeniami!
Czy kochane Sony, może włączyć w następnej aktualizacji obsługę HBBTV (TV Hybrydowa)?
Wiem, że Niemcy i Francuzi mają taką opcję włączoną.
Obecnie HBBTV testuje TVNHD naziemnie cyfrowo, a na euro2012 ma włączyć ją TVP również naziemnie.
Podobno ma już działać
INFORMACJA O HBBTV DLA TV SONY
W końcu działa i u mnie.
działa to HBBTV na polskim menu
Ale czy KRAJ trzeba w Automatycznej Inicjalizacji przestawiać dalej na NIEMCY? (tak jak pisze w poradniku użytkownika "miśkaf")?
Wczoraj pojawiła się nowa aktualizacja, tv ściągnął, ale muszę przywrócić fabryczne ustawienia i sprawdzić. Chodź dla mnie to żadna rewelacja to HBBTV
djh napisał(a):
Wczoraj pojawiła się nowa aktualizacja, tv ściągnął, ale muszę przywrócić fabryczne ustawienia i sprawdzić. Chodź dla mnie to żadna rewelacja to HBBTV
miro54 napisał(a):
Ja bym dodał więcej , miernota ! to i owszem rewelacja była by ale 20 lat temu jak jeszcze mało kto miał telegazetę .
Irytujące jest nachalne wyswietlanie się w TVP 1 i 2 okno czołówki HBBTV oczywiście przy włączaniu tych że programów .
witam u mnie też tv wczoraj pobrał jakąś aktualizację ale dalej nie mam HBBTV..
Źle to napisałem oczywiście chodziło o telegazetę , zapewne wielu zorientowało się o co mi chodziło .
No to działa to habibi tv w linii ex720 czy nie? Dziś mi się upgrade zrobił do PKG4.012EUA, a nie chce mi się cyrków odstawiać z niemieckim językiem... żeby to sprawdzić. Nie powinno samo się zrobić?
Serdeczne pozdrowienia...