Podziel się wrażeniami!
czy ktoś słyszał, czytał lub widział gdzieś oficjalne info od SONY na temat aktualizacji bądź braku aktualizacji tabletów S do Androida 4.0 ?
Nie chcę czytać o przypuszczeniach, marudzeniu itd. ale o w miarę potwierdzonych informacjach.
Pozdrawiam,
kris
Dzięki za info
Już się aktualizuje
Netu po 3G jak nie było tak nie ma. Co miał wnieść zatem ten update?
Też się zastanawiam. Widziałem 4 pozycje przy aktualizacji, ale nie pamiętam: coś z SmallApp, coś z muzą z SD.....
greyboy napisał(a):
Netu po 3G jak nie było tak nie ma. Co miał wnieść zatem ten update?
Hehehe. Ja mam biały SIM, więc to raczej nie to. Poza tym net po 3G był do czasu ICS bez problemów. Zrypał się po aktualizacji i jest to problem z softem, co przyznał sam serwis Sony po kontakcie z nimi. Ale to było 2 m-ce temu, więc liczyłem, że dzisiejszy update to rozwiąże.
Już myślałem, że to aktualizacja do 4.1
greyboy napisał(a):
Otrzymałem dziś update do wersji 4.0.3 (release 1a). Może wreszcie skończą się moje kłopoty z połączeniem z netem po 3G?
Arkaszka napisał(a):
greyboy napisał(a):
Otrzymałem dziś update do wersji 4.0.3 (release 1a). Może wreszcie skończą się moje kłopoty z połączeniem z netem po 3G?
I co pomogło? Bo ja też nie jestem zadowolony z 3G
Muszę chyba zwrócić honor ludziom od ostatniego update'u. Obsługa netu po 3G jednak się poprawiła. Przez ostatnie dwa dni testowałem tablet w pracy. Nie mam tam wifi. Po +/- 10 minutach tablet łączył się z netem po 3G i tak już zostawał. Nawet po wejściu w stan uśpienia nie tracił połączenia. Mam nadzieję, że tak już zostanie.