Podziel się wrażeniami!
Witam. mam moze i glupie pytanie ale po to jest to forum zeby pomagac sobie na wzajem ?? Mianowicie sa na rynku dwa rodzaje tabletow ?? mianowicie jest jak to rozumie lepsza i gorsza wersja ?? Chodzi mi glownie o to ze jest model 3G ?? czym sie one od siebie roznia i ktory warto kupic ?? bo miedzy nimi jest okolo 400 - 500 zl roznicy ?? Prosze o wasze zdanie i jakas porade ?? Dzieki z gory.
Do tabletu 3G możesz włożyć kartę SIM i korzystać internetu oferowanego przez sieci komórkowe.
Tablet nie posiadający 3G łączy się tylko przez WIFI.
Model z 3G ma również tylko 16GB wbudowanej pamięci. Ale ja i tak wybrałbym właśnie ten
Model z 3G ma również tylko 16GB wbudowanej pamięci. Ale ja i tak wybrałbym właśnie ten
Czyli 3G to tylko chodzi o sygnal telefoni komorkowej ?? to znaczy od danego operatora ?? noo ale z niego juz nie zadzwonie ?? i teraz moj dylemat
didus0 napisał(a):
Czyli 3G to tylko chodzi o sygnal telefoni komorkowej ?? to znaczy od danego operatora ?? noo ale z niego juz nie zadzwonie ?? i teraz moj dylemat
Dzięki Kris ale nie wiem czy wiesz to ze jestem kierowca T.I.Ra i wiesz mam taki dylemat mianowicie teraz to mam taka babcię Nokia 5800 i wiesz łącze sie przeważnie łącze sie za pomocą wifi na cpn za granicą to normalka no prawie normalka!!! Sony tablet jest piękny ,a note to i tel i maly tablet ?? No i co ja biedny mam zrobic:)
didus0 napisał(a):
Dzięki Kris ale nie wiem czy wiesz to ze jestem kierowca T.I.Ra i wiesz mam taki dylemat mianowicie teraz to mam taka babcię Nokia 5800 i wiesz łącze sie przeważnie łącze sie za pomocą wifi na cpn za granicą to normalka no prawie normalka!!! Sony tablet jest piękny ,a note to i tel i maly tablet ?? No i co ja biedny mam zrobic:)
To jeszcze ja wtrącę swoje trzy grosze. Mam właśnie wersję 3G. Początkowo korzystałem właśnie z funkcji "internet sharing" w moim HTC. Może to i fajne, ale na dłuższą metę niewygodne. Dokupiłem sobie kartę SIM w pomarańczowej sieci (2GB za 20 zł z VATem). Mój ostatni rachunek miał 18 stron.
didus0 napisał(a):