Podziel się wrażeniami!
Witam. mam moze i glupie pytanie ale po to jest to forum zeby pomagac sobie na wzajem ?? Mianowicie sa na rynku dwa rodzaje tabletow ?? mianowicie jest jak to rozumie lepsza i gorsza wersja ?? Chodzi mi glownie o to ze jest model 3G ?? czym sie one od siebie roznia i ktory warto kupic ?? bo miedzy nimi jest okolo 400 - 500 zl roznicy ?? Prosze o wasze zdanie i jakas porade ?? Dzieki z gory.
No Dzieki wam panowie za pomoc tak mi schodzilo i schodzilo ale 9 marca mam urodzinki i sobie chyba jednak kupie Soniaczka ech co jak co ale jednak Sony TO SOny !!!! bart132 ma i racje ze komunikowac sie mam czym , a teraz to tylko przystawka !! Napiszcie mi jeszcze co fajnego mozna robic na tym tablecie ?? hmm moze i glupie pytanie ale czy tv cyfrowa naziemna pojdzie w nim ?? Pozdrawiam
Jutro juz sobota i ide zrobic przymiarke do Sony ale widze ze nikt nie odpisuje to znaczy ze nie bedzie mozliwosci ogladania TV ?? eeeech
Puki co nie da się oglądać telewizji na Sony Tablet S, przynajmniej ja takiego sposobu nie znam... Może kiedyś będzie jakiś odbiornik DVB-T na bluetooth
à propos ciekawych możliwości tabletu:
https://www.facebook.com/photo.php?v=380911398601996
Dla mnie bomba, sam sprawdziłem i działa!
hmm ?? destin6 fajne to tylko zeby tak po polsku jeszcze ?? to jak masz cos jeszcze ciekawego to dawaj
--------------
kris:
Łączenie postów. W celu dopisania treści proszę używać edycji postów ( przycisk "zmień" na dole swojego posta http://img221.imageshack.us/img221/381/zmie.jpg)
-------------
destin6 napisał(a):
Puki co nie da się oglądać telewizji na Sony Tablet S, przynajmniej ja takiego sposobu nie znam... Może kiedyś będzie jakiś odbiornik DVB-T na bluetooth
didus0 napisał(a):
no a ogolnie da sie TV na tablecie ogladnac ??
Lajam napisał(a):
można oglądać uprzednio emitowane programy i seriale.
kris napisał(a):
Lajam napisał(a):
można oglądać uprzednio emitowane programy i seriale.
Bywa też tak, że przez aplikacje można zobaczyć coś przed emisją w TV np. serial FIRMA jest tydzień wcześniej na tabletowej aplikacji (AXN Player).
Po pierwsze działa. Po drugie nie pytaj, czy działa na androidzie, tylko czy działa na konkretny urządzeniu. Po trzecie nic tam ciekawego w tej ipli nie ma. Po czwarte, czy jakaś aplikacja jest, możesz sprawdzić tutaj: Android Market. Po piąte ciekawe i warte uwagi appki wymieniamy tutaj: LINKdidus0 napisał(a):
no tak !! ale IPLA dziala na android ??
Noooooooooo i stalo sie KUPILEM ale Samsung Note
didus0 napisał(a):
Hmmm ciekawe jak po mnie pojedziecie teraz