- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
49XD8005 zawiesił się po aktualizacji.
Witam.
Dziś aktualizowałem telewizor. Uruchomiłem aktualizację. Wyłączyłem TV z opcją aktualizacji. Pojawił się ekran z napisem o aktualizacji i obrazkiem aby nie odłączać zasilania. Ten proces przebiegł bez problemu. Po czym telewizor uruchomił się i ciągle wyświetla się napis SONY i tyle. Nie ma dalej ładowania androida z tymi latającymi kulkami.
Już go próbowałem wyłączyć na kilka minut i nic to nie daje. Hard reset z przyciskiem Power i VOL- też nie daje rezultatu. TV się uruchomił z napisem SONY i zieloną diodą LED i nic.
I co teraz??
Telewizor swoje lata ma, gwarancji dawno już nie ma i co mam go wyrzucić???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Spróbuj ponownie aktualizować tak jak instrukcja mówi. Coś tam musiało się nie wgrać. Sprawdź dwa razy czy wszystko dobrze robisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dzięki za odpowiedź.
Ale jak mam ponowni aktualizować gdy po podłączeniu TV do prądu wyświetla mi się tylko obraz z napisem SONY jak na zdjęciu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Próbuj dalej z przyciskami z tyłu na obudowie tylko powyciągaj wszystko co masz wpięte w gniazda usb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wszystko powyciągane nawet z gniazd hdmi. Kilkadziesiąt razy próbowałem PWR + VOL-. Pojawia się napis Sony i zielona Dioda LED. Natomiast przy normalnym odpaleniu tylko napis a dioda na biało się nie zapala
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy na pewno dobrą wersję oprogramowania wgrałeś do swojego tv? Tu masz pod twój i instrukcję jak wgrać,po kliknięciu w wersję softu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ale ja nic sam nie wgrywałem. Nic z USB. TV sam ściągnął aktualizacje przez neta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To musiał nie pobrać do końca lub coś innego, to pobierz i zaktualizuj z pendriv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tylko nie wiem jak. Telewizor po podpięciu do prądu zatrzymuje się na tym napisie Sony i na nic nie reaguje. Ani na przyciski z tyłu tv ani na pilota. Wyłączyć go można tylko przez wyciągnięcie wtyczki z gniazdka.
Coś czuję że aktualizacja jakaś skopana była.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Włóż pena z softem i podłącz do prądu tv, zobaczymy czy ruszy czy nie, jak coś to pisz do serwisu.
- « Poprzedni
- Następny »