anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Android 6 aktualizacja z poziomu telewizora

profile.country.PL.title
misiek1955
Użytkownik

Android 6 aktualizacja z poziomu telewizora

Witam Forumowiczów

Właśnie zaktualizowałem swojego 55xd9305 z poziomu telewizora.Jak na razie jest

wszystko ok.

Misiek1955

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za informacje. Cieszymy się, że aktualizacja przebiegła pomyślnie.

Pozdrawiamy, zespół Sony

profile.country.PL.title
misiek1955
Użytkownik

Witam-no to żeby nie było tak słodko to nie działa aplikacja sklep oraz wybieranie głosowe.

Misiek1955

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Spróbuj wykonać soft reset przytrzymując dłużej klawisz Power na pilocie gdy TV jest włączony.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Tu nie soft tylko hard piszę przy okazji prawie każdego wątku powrót po aktuazlizacji do ustawień fabrycznych factory .

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@misiek1955wyloguj pilota zaloguj ponownie

profile.country.PL.title
misiek1955
Użytkownik

Witam

Dzięki za podpowiedż.Niestety to już robiłem i nie pomogło.Myślę,że pozostaje przywrócenie

ustawień fabrycznych,chociaż trochę się obawiam,że jak nie pomoże to stracę Kodi bo nie będę

mógł ponownie zainstalować ze sklepu jak mi nie otworzy aplkacji.

Misiek1955

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Zawsze instalkę możesz wykonać z poziomu sklepu GooglePlay na komputerze.

wydawałoby się że soft reset powinien wystarczyć. Z tym nowym softem AndroidTV to jest dziwna sprawa - w telefonie jak robiłem aktualizację z 5.0 na 6.0 a potem 7.0 nigdy nie musiałem robić soft lub hard resetów, a w AndroidTV jest zawsze coś nie tak. Musi jeszcze minąć trochę czasu aż będze ok.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

https://www.youtube.com/watch?v=ihnfeEbCitQ

Jakby mimo to ktoś miał problem, to instrukcja VIDEO + info na co zwrócić uwagę. Potwierdzam, W755C pięknie przeszło. Aktualizacje instalowałem po przywrócenia ustawień fabrycznych a więc na czystego androida, od tak, stare nawyki sprzed 20 lat z Windowsa :slight_smile: 

Pozdrawiam

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@djrychua no właśnie :slight_smile: a z TV troszkę kaszanka :slight_smile: alee naprawdę przynosi efekty sam się przekonałem na własnej skórze  myślałem ,że problemy są nie do rozwiązania że to błędy systemu ale całkowity reset pomógł.Android 7 będzie już wolny od wad :slight_smile: czekam i mam nadzieję ,że SONY nie wycofa się z obietnicy ,że TV z 2015,2016,2017 dostaną Androida 7