Podziel się wrażeniami!
Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?
Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?
A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.
Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
65W855c Android 6
A więc pytanie do wszystkich którzy instalowali apkę udostępnioną przez Sebastian_Wroc_83 : czy ktoś z Was ma android 7.0, a jeśli tak to czy aplikacja pracuje poprawnie?
Być może apka poprawnie pracuje tylko z androidem 6.0.
Witam ja mam Sony Brawia z Androidem 7.0 i niestety u mnie apka szaleje .
Zainstalowała sie bezproblemowo, wybrałem kraj , podałem pin , nawigacja pilotem nie miała problemów, ale zaden materiał nie chciał sie właczyć ponieważ resetowało aplikacje. Po jednym dniu wszedłem w aplikacje a tam znowu pokazuje sie wybór kraju , wybieram i wyskakuje informacja o braku sieci.
Tak wiec na Sony Brawia KD-49XD7005 z androidem 7.0 nie działa , przynajmniej u mnie.
Jedno pytanie, bo jestem poza domem: jak wygląda kwestia uruchomienia HBO GO w przeglądarce na AndroidTV? Działa poprawnie? można wybierać jakośc filmów? Zakładam że obsługa jest średnia, ale powiedzmy że do przeskoczenia.
Idzie bez problemu przewijać, poprostu musisz na pilocie dać strzałkę do góry i podświetlasz tak jakby pasek przewijania a później w lewo bądź prawo, a na strzałkach faktycznie jest co jedenasci minut - szybkie przewijanie, dlatego rozwiązanie to jest super, daj znać czy działa u ciebie, pzdr
Dzięki, nie zauważyłem tego. Działa
Witam. Jestem tu nowy. Zainstalowałem tą aplikację. Ale wyświetla mi bokiem obraz. Co trzeba zrobić?
Po kilkunastu dniach z tą aplikacją muszę powiedzieć, że działa bardzo dobrze. Jedynym mankamentem jest brak możliwości ustawienia "na sztywno" oryginalnej ścieżki dźwiękowej i polskich napisów.
Nie próbowałem ale mysle, że jak raz to ustawisz w wersji na przeglądarce (jest tam taka opcja) to powinno działać na innych urządzeniach (tak jest np. w Netflixie).
U mnie też wyświetla się bokiem. Dopiero jak uruchomi się film to obraz przyjmuje prawidłową pozycję. Czy u wszystkich obraz wyświetla się bokiem czy tylko u mnie i u Marcinka21?
Poza tym zauważyłem, że mam niską rozdzielczość obrazu. Na Netflixie co prawda obra startuje w niskiej rozdzielczości, lecz potem bardzo szybko osiąga rozdzielczość nawet 4K. W HBO GO przez cały czas mam niską jakość obrazu.