Podziel się wrażeniami!
Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?
Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?
A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.
Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Dzięki ale ja chyba pobawie sie z Hbo na Xbox one.. Bo na konsoli też mam Kodi ale wlasnie 18 Alpha :). A na TV zostawie 17 bo mam tam juz wtyczki itp i nie mam w sumie ochoty na zabawy z tym póki kodi dobrze śmiga
Jest gdzieś tu wątek odnośnie Kodi na TV od SOny? Bo szukałem i nie widzę
A może taka zmasowana (o ile to tak można nazwać) kampania do HBO?
na FB bez przerwy spamują obserwującym informacjami o serialach.
Jakby pod każdym takim newsem wpisywać coś w stylu.
Oglądałbym ale nie wspieracie Android TV. Kupiłem u was abonament i zablokowaliście działającą aplikacje. Pora się pożegnać.
W tej chwili mają zero odzewu praktycznie.
@grzech_p przydałaby się taka akcja. Ja zaraz zresztą do nich zagadam prywatnie i na fejsie... Bo to trzeba coś z tym zrobić.
A czy na IPLA jest HBO GO w FullHD?
Tak właśnie dranie odpisują kazdemu 😞
Ja od dzisiaj mam hbo go na ultraboxie nc+ więc mi już nie zależy na appce.
A jakość wporzo.
A dlaczego nie używacie chromecasta ? U mnie działa przynajmniej na wersji aplikacji 5.1.2.
Czyli tymczasowo Hbo Go na Android TV możemy korzystać za pomocą:
Player.tv
IPLA
Kodi (wtyczka)
Tylko na Player ponoć nie ma filmów i seriali w fullhd.. A jak jest na IPLA i Kodi? Na Kodi niby jest w fullhd..Hmm Bo powoli się przymierzam do HBO i jak wykupie abonament to bym chciał już mieć wszystko załatwione aby działało 😞