Podziel się wrażeniami!
Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?
Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?
A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.
Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam. Mam TV AF8 zaktualizowany do Oreo z Kodi 18 i nigdzie nie ma tej aplikacji. Ani w sklepie ani w dodatkach Kodi. Czy dalej muszę czekać aż producent udostępni ją czy muszę ją sam instalować ?
Dzisiaj zaktualizowała się umnie aplikacja Kodi do wersji 18,1 ale ciągle brakuje tam HBO Go. Również w dalszym ciągu brak HBO Go w aplikacjach i sklepie. Czy ktoś orientuje się dlaczego na AF8 brak tej aplikacji ?
HBO Go w aplikacji Kodi musisz sam dodać jako dodatek, na tym forum znajdziesz jak to zrobić, natomiast w sklepie Play ja również nie mam aplikacji Hbo Go do zainstalowania, pewnie standardowo olewka klientów z trochę starszymi telewizorami.
Poradziłem sobie korzystając z tej strony
https://kodiwpigulce.pl/jak-zainstalowac-wtyczke-hbo-go-polska-do-kodi-18-poradnik/
Dziwne co piszesz ja mam KD 65 S 8505 C z 2015 roku i u mnie jest HBO GO od 2015 roku.Może źle wpisujesz, musisz wpisać HBO GO Android TV.Jeśli nie znajdziesz spróbuj z APK Puree,albo z Aptoidy,nie moge Ci podać jaką wersję mam gdyż jestem poza granica.Pozdrawiam.
HBO mam od 2018 roku.
Mój W755C , to też rocznik 2015. Nie trzeba wpisywać nawet pełnej nazwy aplikacji.Wystarczy wpisać w sklepie google HBO i już wyskakuje aplikacja do pobrania.
A ja mam problem. Posiadam 55XF9005. Zainstalowałem HBO GO ze sklepu i gdy włączam aplikacje, pojawia się czarny ekran i wraca do poprzedniego menu. Żaden błąd nie wyskakuje. Zainstalowałem na TV aplikacje HBO z telefonu, a w niej dzieje się tak samo. W czym jest problem?
Miałem to samo. Pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych tv i ponowna instalacja aplikacji. Pozdrawiam