Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!
Mam problem z moim telewizorem, od jakiegoś czasu samoczynnie uruchamia się o północy i nie ważne jaki kanał był wcześniej uruchamiany zawsze startuje TVN7 - czy ktoś spotkał się może z takim problemem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Znalazłem przyczynę - prawdopodobnie dzieciak ustawił timer włączania - dla potomnych można to znaleźć po wciśnięciu klawisza i zjechaniu na sam dół w ustawieniach jest sekcja timery - w niej mamy timer włączania i timer wyłączania, ktoś musiał tam ustawić timer włączenia.
Może się to komuś przyda na przyszłość
Witam,
Czy robiłeś aktulizację oprogramowania telewizora? To objaw który występował przy nie których wersjach orpogramowania.
Pozdrawiam
Telewizor sam się aktualizował, zaraz spróbuję ręcznie poszukać czy jest jakaś nowsza aktualizacja.
Sprawdziłem teraz i oprogramowanie jest najnowsze, mam zaznaczone automatyczne aktualizowanie.
Wersja 5.1.1
Kompilacja SVPDTV15_EU-user 5.1.1 LMY48E.S223 3.395 release-keys
Znalazłem przyczynę - prawdopodobnie dzieciak ustawił timer włączania - dla potomnych można to znaleźć po wciśnięciu klawisza i zjechaniu na sam dół w ustawieniach jest sekcja timery - w niej mamy timer włączania i timer wyłączania, ktoś musiał tam ustawić timer włączenia.
Może się to komuś przyda na przyszłość