Podziel się wrażeniami!
no to tak, po włączeniu przycisku Netflix w pilocie telewizora KD-55S8505C uruchamia się napis Netflix, potem znika i pozostaje literka "N" i mieli się kółeczko - ładuje się... (tak od 3 dni), przedtem było wszystko ok. Oczywiście sieć działa idealnie (inne aplikacje działają) na telewizorze. Reset hasła do Netflixa, reset wszystkiego co możliwe, wyłączanie, odłączanie i dalej lipa. Ciekawostką jest to, iż wchodząc przez Sony BDV-NF7220 na Netflixa, który jest podłączony do telewizora jest w sumie ok. Ale przez wieżę. Co może być przyczyną i jak to usunąć, jest to dosyć upierdliwe, bo jeden przycisk na pilocie robił mi wszystko.
u mnie pomogło wyłączenie TV z sieci elktrycznej na ok 5 min...
Netflix miał ostatnio dośc sporo update (łącznie ze skinem) więć musie sie wszystko poukladać...
Mam ten sam model tylko 65cali,u mnie bylo podobnie tzn.po wlaczeniu Netflixa byl czarny obraz,zadnej reakcji.Wyłączyłem telewizor z sieci na dobre 5 min.po włączeniu odczekalem 3-4 min żeby sie załadowały wszystkie aplikacje i wszystko wróciło.Netflix działa.Pozdrawiam
No to tak. Ponownie wylogowanie ze wszystkich urządzeń (wykupiony Netflix na 4 urządzenia), reset routera, wyłączenie z prądu ponowne, to samo z telewizorem, włączenie, oglądniecie skoków narciarskich (brawo Polacy), wyłączenie ponowne. Aha - wcześniej zmiana hasła, wylogowanie wszystkich urządzeń, zakupy w sklepie, po koło 1,5 godziny ponowne logowanie i po "przycinkach - zacinało" - jestem w domu - działczy I o co mi chodzi? A o taki przycisk, jak aktualizacja i sru, i do przodu.