Podziel się wrażeniami!
Witam.
Mam pytanie -Nerwujące jest ten tryb 3D poprostu niema go w opcjach na pilocie .
Mój Tcl chiński miał go na pilocie i działał bezbłędnie..Jak go uruchomić wiem że jest w opcjach w Meni ,ale jak właczam film to niema możliwości go uruchomić i właczyć tryb 3D aby obraz był normalny bo sa rózne dwa tryby 3D obok siebie i góra i dól.Jak film leci to z poziomu meni telewizora 3D mam wyłączone.
Witamy,
o wsparcie zwróciliśmy się do naszego działu technicznego. Wrócimy z odpowiedzią możlwie szybko.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
A masz na pilocie przycisk "Action menu"? Jeżeli tak to po wciśnięciu go bez problemu zauważysz opcję aktywacji 3D
Nie. Sprobuj włączyć film 3D w jakimkoliek odtwarzaczu poza wbudowanym sony np. VLC,MX czy kodi.
"Cukero71" - ja też mam ten sam problem. Po włączeniu filmu 3D np. z podłączonego dysku, w menu brak jest opcji "Obraz 3D". W odtwarzaczu wbudowanym taka opcja jest, ale w nim nie można np. wyłączyć napisów czy też wybrać polskiego lektora. Ot, po prostu jest w nim tylko fabryczne ustawienie bez jakiejkolwiek możliwości wyboru czegokolwiek.
cześć
Dalej nici,mimo że mam właczony film leci np góra i dól to Action meniu nie mam opcji 3D niewidać je natomiast jak leci tv prgram to ta opcja jest dostępna.
Na tym tv idzie przez PS2 Media Server, ja osobiscie urzywam HD Media Box. Przez Kodi u mie nie idzie. Pozdrawiam
Cześć ,dzieki za rade jak sprawdze to ci napisze co i jak...pozdrawiam
Take mam menu na obrazie 3D z hdd.
A to same urzadzenie i hdd !
Tylko ze nie kupilem tego ustrojstwa z 4K
PS3 Media Server u mnie nie pokazuje tv ale jest wykrywany i dziala.