anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KD-55x8509C - Włączenie trubu 3D w filmach

profile.country.PL.title
cukero71
Poszukiwacz

KD-55x8509C - Włączenie trubu 3D w filmach

Witam.

Mam pytanie -Nerwujące jest ten tryb 3D poprostu niema go w opcjach na pilocie .

Mój Tcl chiński miał go na pilocie i działał bezbłędnie..Jak go uruchomić wiem że jest w opcjach w Meni ,ale jak właczam film to niema możliwości go uruchomić i właczyć tryb 3D aby obraz był normalny bo sa rózne dwa tryby 3D obok siebie i góra i dól.Jak film leci to z poziomu meni telewizora 3D mam wyłączone.

65 ODPOW. 65
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy,

o wsparcie zwróciliśmy się do naszego działu technicznego. Wrócimy z odpowiedzią możlwie szybko. 

Pozdrawiamy

Zespół Sony

AssasinM
Nowicjusz

A masz na pilocie przycisk "Action menu"? Jeżeli tak to po wciśnięciu go bez problemu zauważysz opcję aktywacji 3D :wink:

profile.country.PL.title
firewalk
Użytkownik

Nie. Sprobuj włączyć film 3D w jakimkoliek odtwarzaczu poza wbudowanym sony np. VLC,MX czy kodi. 

profile.country.PL.title
bohdang
Użytkownik

"Cukero71" - ja też mam ten sam problem. Po włączeniu filmu 3D np. z podłączonego dysku, w menu brak jest opcji "Obraz 3D". W odtwarzaczu wbudowanym taka opcja jest, ale w nim nie można np. wyłączyć napisów czy też wybrać polskiego lektora. Ot, po prostu jest w nim tylko fabryczne ustawienie bez jakiejkolwiek możliwości wyboru czegokolwiek.

profile.country.PL.title
cukero71
Poszukiwacz

cześć

Dalej nici,mimo że mam właczony film leci np góra i dól to Action meniu nie mam opcji 3D niewidać je natomiast jak leci tv prgram to ta opcja jest dostępna.20160203_194941.jpg20160203_194941.jpg

hancer3002
Użytkownik

Na tym tv idzie przez PS2 Media Server, ja osobiscie urzywam HD Media Box. Przez Kodi u mie nie idzie. Pozdrawiam

profile.country.PL.title
cukero71
Poszukiwacz

Cześć ,dzieki za rade jak sprawdze to ci napisze co i jak...pozdrawiam

hancer3002
Użytkownik

Take mam menu na obrazie 3D z hdd.

IMG_20160222_211333.jpg

A to same urzadzenie i hdd !

IMG_20160222_211354.jpg

Tylko ze nie kupilem tego ustrojstwa z 4K :slight_frown:

hancer3002
Użytkownik

PS3 Media Server u mnie nie pokazuje tv ale jest wykrywany i dziala.

Media.jpg