anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kd65 xh90 współpraca z Xbox x

profile.country.PL.title
Blacromek
Poszukiwacz

Kd65 xh90 współpraca z Xbox x

Witam mam kilka pytań o współpracę xh90 z Xbox  telewizor jest po aktualizacji czyli hdmi 2.1 jest kabel odpowiedni 

pytanie 1 czy po aktualizacji działa automatyczny tryb gra ALLM ( z Xbox nie działa )

pytanie 2 czy po aktualizacji działa  tryb VRR ( czy trzeba go włączyć gdzieś w tv )

Osobny temat to problem z netflix kilkanaście razy dziennie podczas oglądania tv wychodzi z aplikacji , i ostatni kłopot wczoraj podczas oglądania Netflix pojawiła się u dołu ekranu pozioma jasna kreska przez cały ekran występowała na wszystkich produkcjach netflix jak również w hbo go itp po zmianie źródła na dysk hdd dolegliwość zniknęła na wszystkich źródłach 

z góry dzięki za pomoc 

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
Michu30
Użytkownik

To dla czego nowy Xbox Series X nie widzi częstotliwości 120hz przy rozdzielczości 4k. Ten problem jest opisywany na innych forach. I niby Aktualizacja była. A na Xbox jest max 4k60hz?

profile.country.PL.title
S3phi40T
Poszukiwacz

Mi tam widzi.

IMG_20201115_160034.jpg

IMG_20201110_130757.jpg

profile.country.PL.title
Michu30
Użytkownik

No i rozwiałeś moje wątpliwości. A jak z ostrością obrazu na xbox? Ładnie to wygląda czy obraz rozmazany tak jak to pisali w innych tematach na wielu forach?

profile.country.PL.title
S3phi40T
Poszukiwacz

Od tego masz ustawienia obrazu żeby nie był rozmazany. Jak ktoś gra na ustawieniach domyślnych lub jeszcze bardziej sobie zepsuł obraz to ma lipę.

U mnie jest ostry jak żyleta. Asasyn wygląda miodzio.

profile.country.PL.title
BatataPL
Poszukiwacz

A możesz się podzielić ustawieniami np do konsoli ? Mam od kilku dni XSX oraz 55 calowego XH90 od 2 dni :slight_smile: 

Miłego by było gdybyś mógł pomóc będę bardzo wdzięczny .

profile.country.PL.title
Blacromek
Poszukiwacz

Dołączam się do prośby kolegi ja mam 65 cali gram na trybie gry domyślnie ustawionym