Podziel się wrażeniami!
Witam mam kilka pytań o współpracę xh90 z Xbox telewizor jest po aktualizacji czyli hdmi 2.1 jest kabel odpowiedni
pytanie 1 czy po aktualizacji działa automatyczny tryb gra ALLM ( z Xbox nie działa )
pytanie 2 czy po aktualizacji działa tryb VRR ( czy trzeba go włączyć gdzieś w tv )
Osobny temat to problem z netflix kilkanaście razy dziennie podczas oglądania tv wychodzi z aplikacji , i ostatni kłopot wczoraj podczas oglądania Netflix pojawiła się u dołu ekranu pozioma jasna kreska przez cały ekran występowała na wszystkich produkcjach netflix jak również w hbo go itp po zmianie źródła na dysk hdd dolegliwość zniknęła na wszystkich źródłach
z góry dzięki za pomoc
To dla czego nowy Xbox Series X nie widzi częstotliwości 120hz przy rozdzielczości 4k. Ten problem jest opisywany na innych forach. I niby Aktualizacja była. A na Xbox jest max 4k60hz?
Mi tam widzi.
No i rozwiałeś moje wątpliwości. A jak z ostrością obrazu na xbox? Ładnie to wygląda czy obraz rozmazany tak jak to pisali w innych tematach na wielu forach?
Od tego masz ustawienia obrazu żeby nie był rozmazany. Jak ktoś gra na ustawieniach domyślnych lub jeszcze bardziej sobie zepsuł obraz to ma lipę.
U mnie jest ostry jak żyleta. Asasyn wygląda miodzio.
A możesz się podzielić ustawieniami np do konsoli ? Mam od kilku dni XSX oraz 55 calowego XH90 od 2 dni
Miłego by było gdybyś mógł pomóc będę bardzo wdzięczny .
Dołączam się do prośby kolegi ja mam 65 cali gram na trybie gry domyślnie ustawionym