Podziel się wrażeniami!
Witam Społeczność!
Chciałbym poprosić o pomoc w kwestii podłączenia pada do KDL-50W755C. Mam kilka różnych tanich padów z marketów, kupowanych jako kompatybilne z PS2 i PS3. Na komputerze działają bez zarzutu, ale telewizor ich wogóle nie widzi. Czy potrzebne jest jakieś dodatkowe oprogramowanie, które pełniłoby funkcję sterownika dla takich padów? Czy ktoś wie, jak podłączyć i skonfigurować lub ma jakiekolwiek doświadczenie w tym zakresie?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
A ktoś mógłby napisać ile padów przez bluetooth można jednocześnie połączyć?
Ja podłączałem trzy i wszystkie działały....
Witam
prosiłbym o wskazanie które z obecnie dostępnych na rynku TANICH gamepadów bezproblemowo funkcjonują z tym modelem tv pozwalając na nieograniczone sprzętowo cieszenie się grami
Ja używam taki:
Uważam że to najlepsze połaczenie ceny z wygodą obsługi - wcześniej używałem:
https://www.x-kom.pl/p/246608-pad-steelseries-free-mobile-wireless-controller.html
Ale bardziej się nadają dla dzieci.
@Robert_Dobosznapisał(a):Ja używam taki:
Dzięki za odpowiedż. Jako że nigdy nie bawiły mnie gry i w związku z tym nigdy nie kupowałem akcesoriów z nimi związanych zapytam (naiwnie?) bo ten gamepad wizualnie bardzo mi sie podoba Czym może się on różnić od znacznie droższych np Logitechów lub Xboxów? Jedynie trwałością czy też może nie posiadać jakichś funkcji które posiadają "kuzyni" z wyższej półki cenowej?
Patrząc po tym ja długo go używam i nie ma problemów z żadnym z przycisków czy kontrolerów to zakładam, że nawet z markowymi może się mierzyć - najlepszy z możliwych stosunek cena/jakość.