anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kodi - Netflix, NC+ GO, Widevine problem

profile.country.PL.title
rnb.soul
Poszukiwacz

Kodi - Netflix, NC+ GO, Widevine problem

Witam serdecznie, wszystko u mnie działało rewelacyjnie. Musialem przywrocic telewizor sony XF9005 do ustawień fabrycznych. No i teraz niestety netflix juz nie działa wywala błąd dreguest failed validation during key exchange, ale chyba cos jest nie tak w widevine bo wchodze w ustawienia InputStream Helper i tam przy widevine _ NOT FOUND. Czy ktoś pomoże, jak to naprawić. Androit tv 8.0.0. NC+GO natomiast działa w SD a wszystko działało w HD i 4K. Teraz zaluje ze tv do ustawień fabrycznych przywrociłem. Dodam tylko ze oficjalna aplikacja ze sklepu google działa. Tylko na kodi nie działa. Ogladałem na kodi bo mozna tam wyłaczyc to nieszczęsne DV.

Czy Ktoś pomoże????

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Witaj @rnb.soul

Przekazałam Twoj problem do Supportu, odezwiemy się, jak tylko usłyszymy coś konkretnego. Pozdrawiam, Agnieszka_j

profile.country.PL.title
Lumbagoo
Doradca

Jesteś pewien, że problem nie leży w konfiguracji KODI? Warto zapytać na forach gdzie szeroko omawiane są różne konfigurację appki, podejrzewam że będą w stanie pomóc. Ew. dla przekory, jeżeli jesteś przekonany że to nie samo Kodi jest problemem, zresetuj TV jeszcze raz :slight_smile:

Podsyłam link:

https://forum.kodiwpigulce.pl/