Podziel się wrażeniami!
Witam.
Proszę o informacje czy okulary TDG-BT400A działają dobrze z tym telewizorem.
Do firmy Sony - przykro mi to stwierdzić, ale liczycie sobie bardzo dużo za okulary 3D model TDG-BT500A.
Pozdrawiam Tomek
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
TDG-BT400A come with TV together and TDG-BT500A is for resale. In order to distinguish them from different sales channel, Sony name them with 2 model number for their convenience, but they are exactly the same.
Witaj
Okulary o które pytasz to dokładnie to samo co TDG-BT-500A.Firma Sony rozgraniczyła okulary na te
które były dodawne jako wyposażenie telewizora(były takie dobre czasy) i to były BT-400A ,oraz te
które można kupić z dystrybucji Sony. Ja też posiadam xd9305 i używam BT-400A i nie mam do nich
żadnych zastrzeżeń.Kupuj i będziesz zadowolony.
Misiek1955
Witaj
Okulary o które pytasz to dokładnie to samo co TDG-BT-500A.Firma Sony rozgraniczyła okulary na te
które były dodawne jako wyposażenie telewizora(były takie dobre czasy) i to były BT-400A ,oraz te
które można kupić z dystrybucji Sony. Ja też posiadam xd9305 i używam BT-400A i nie mam do nich
żadnych zastrzeżeń.Kupuj i będziesz zadowolony.
Misiek1955
Myślę że będą pasowały również aktywne Samsungi, tańsze, lżejsze, jedyny minus że się nie składają. Ja kupiłem w emag.pl pakowane 2sztuki za 100zl z groszem.