Podziel się wrażeniami!
Witam,
Parę tygodni temu nabyłem soundbar Sony HT-G700.
Podłączony jest do tv sony AG8.
Długo było wszystko ok. sprzęt działał bez zastrzeżeń , od paru dni następuje krótkie rozłączanie głosu i pojawia się napis na listwie LPCM, po paru sekundach dzwięk wraca.
Są chwile oglądania i nic się nie dzieje a są takie ,ze jest to co parę minut ,jest to bardzo denerwujące...
Sam telewizor działa bez uwag.
Soundbar jest podłączony przewodem HDMI wejściami eARC , posiada aktualną aktualizację.
Będę wdzieczny za pomoc jak rozwiązać ten problem...
Też zastanawiam się nad zakupem tego SoundBar'a, o czym pisałem tutaj: https://community.sony.pl/t5/kino-domowe-odtwarzacze-i-projektory/rtv-sprzet-jako-kino-domowe-do-tel...
Czy też kupiłeś do tego soundbar'a te małe głośniczki Sony ? Jak ten sprzęt się prezentuje ? Dobrze, wyraźnie i głośno gra ? Wzmacnia dżwięk o efekty basowe ? - w sensie czy tylko tak dudni i się tłucze czy faktycznie jest fajny basik ? Warto zainwestować w ten soundbar ? Czy to poprostu jest taka zwykła "pierdziawka" ? - mówiąc wprost. Czy te głośniki Sony warto dokupować do tego Soundbara ?
Witam,
Jak widzisz jest mały problem ,ale mam nadzieję ,ze problem sie rozwiąże..
Przy kupnie nie informowano mnie o możliwości dokupienia dodatkowych głośników...
Co do odbioru ,to szału nie ma ,ale poprawia ogólnie odbiór dzwięku ,basy grają bez dudnienia ,wszystko zależy czego sie słucha.
Przed kupnem byłem w salonie Sony ,gdzie dokonano prezentacji i było ok.
Proponuję tez tak zrobic ,bo oczekiwania są rózne...