Podziel się wrażeniami!
Kd65xh9005 sam się włącza.co zrobić
Witam,
jeżeli TV włącza się o tej samej porze, widocznie został ustawiony timer włączania. Pod tym linkiem dowiesz się, jak go ustawić lub wyłączyć: https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00173692
Pozdrawiam
Masz już parę założonych tematów z tym problemem i to na samej górze , sprawdź poczytaj bo polecają tam różne wyłączanie aplikacji i ustawień itd, ustawienia fabryczne itp ale pewnie tak jak i wszystkim nic to Ci nie da. Ja mam restarty włącza się i wyłącza sam jest to albo problem z jakąś aktualizacja albo te wszystkie telewizory są z takimi wadami... Śmiech na sali, telewizor za 5500 zł pierwszy raz od Sony kupiłem i zaczynam żałować bo mam go od dwóch tygodni.... niestety ale jeśli nie naprawia tego to będę skutecznie ludziom odrądzal zakup tv Sony, a sam będę chciał zwrotu pieniędzy nawet jeśli oprze się o sąd i rzecznika praw konsumenta...
Spróbuj:
Ustawienia > Oglądanie Telewizji > Zewnętrzne wejścia > Ustawienia Bravia SYNC > Automatyczne włączenie telewizora (wyłącz)
Mi pomogło po ostatniej aktualizacji
Niektórzy piszą że żeby to ustawienie odpowiednio się zapisało trzeba telewizor odpiąć na chwilę z prądu. ...ważne że (mi) działa.
Kamil89
Ale możesz go oddać.ja w Media Markt w Holandii mogę w przeciągu 100dni oddać sprzęt
S3phI40t ale po to jest ten synic aby sterować wszystko jednym pilotem.a jak to rozliczyłem to dekoder muszę osobno włączyć
No w Polsce z tego co się orientuję to mam 14 dni przy zakupie przez internet i defakto dwa tygodnie niedawno minęły niestety .. teraz bym musiał udowodnić że jakaś wada fabryczna ale to chyba już zgłaszając do sony nie do Mediaexpert?
@And7704 przeczytaj dokładnie.
To konkretne ustawienie nie powoduje konieczności włączania osobno ampli.
S3phI40t, wyłączyłem.okaze się w nocy.
Nie włączył się.dzieki