anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

słuchawki bezprzewodowe do telewizora: KD-60XF8305

profile.country.PL.title
kivak-kavik
Poszukiwacz

słuchawki bezprzewodowe do telewizora: KD-60XF8305

jak w temacie, ktoś doradzi jakie kupić słuchawki bezprzewodowe do KD-60XF8305 (dodam tylko, że nie jestem audiofilem)

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Witam,

polecam słuchawki WH-1000XM3, których osobiście często używam do podłączenia z TV. Dzięki systemowi redukcji hałasu można grać lub oglądać filmy bez przeszkód, tj np. osoby rozmawiające w sąsiednim pokoju, czy remont u sąsiada za ścianą :slight_smile:

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
kivak-kavik
Poszukiwacz

Dzięki za propozycję, ale 1400zł za słuchawki to jak dla mnie trochę przesada tym bardziej, że używałbym je sporadycznie i tak jak wspominałem nie jestem audiofilem.

Zastanawiam się, czy w ogóle z tym modelem TV współpracują słuchawki Bluetooth, znalazłem spis na stronie: https://bit.ly/3amSXKM i nie ma tam mojego modelu TV, więc nie wiem, czy w ogóle mogę kupić słuchawki bezprzewodowe, czy zostaje tylko kabel?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Przecież na liście którą wskazujesz jest Twój model:

Serie telewizorów z 2018 r.

XF83

Jeśli chodzi o model słuchawek to już kwestia gustu. Jedni wolą nauszne inni douszne etc. Kup słuchawki przez sklep internetowy - jak nie spełnią Twoich oczekiwań w ciągu 14 dni możesz zwrócić bez podania przyczyny.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
kivak-kavik
Poszukiwacz

Dzięki :slight_smile: Szukałem na liście serii która zaczynałaby się od "KD-60" - mój błąd :slight_smile:

Tak zrobiłem, zamówiłem przez internet PANASONIC RP-HF410 - zobaczymy czy zadziałają :slight_smile: