anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY A1 - PO AKTUALIZACJI NIE NADAJE SIĘ DO GIER !

profile.country.PL.title
topietr27
Użytkownik

SONY A1 - PO AKTUALIZACJI NIE NADAJE SIĘ DO GIER !

Witam,

Po ostatniej aktualizacji odbiornik nie nadaje się do gier ! braz dramatycznie ściemnia sie po ok. minucie. Ustawiony tryb GRA HDMI wpięte w odpowiedni ulepszony port,

wszelkie ustawienia zalecane przez SONY.

Kolega z forum przedstawia "nową jakość" 

https://www.youtube.com/watch?v=fT5EetM7Zeo

Jest tragicznie ! Sytuacje mam w GOW, GT, Horizon Zero DawnPoprawny obrazPoprawny obraza tutaj automatyczne ściemnienie, prawdziwy dramat jest na żywo !a tutaj automatyczne ściemnienie, prawdziwy dramat jest na żywo !

Oczywiście ustawienie ECO OFF, czujnik światła wyłączony !

SONY A1 kupiłem 2017-10-06 razem z konsolą PS4PRO - długo nie nacieszyłem się reklamowaną jakością HDR

PODKREŚLAM - przed aktualizacją problem nie występował!

Zgłosiłem sprawę do supportu, proszono o zdięcia "usterki" dowodu zakupu i nr seryjnego.

Odpowiedź - 

"iż odbiornik mieści się w specyfikacji producenta"

Nie zgodziłem sie z opinią, sprawe przekazano do działu reklamacji - który podtrzymuje stanowisko działu technicznego -  odbiornik mieści sie w normach, dziękuje za takie nowe NORMY !!!

Przestałem grać, szkoda nerwów.

So there has been a lot of online discussion and numerous reports of the major dimming issue/bug that has affected a number of Sony sets since the recent PKG6.2858.0082 firmware update (which was released as the long-awaited Dolby Vision support). Using the new God of War game, running on a PS4 ...
20 ODPOW. 20
profile.country.PL.title
topietr27
Użytkownik

AKTUALIZACJA v6.5629 nie rozwiązuje problemu, czuję sie oszukany przez firmę SONY, jakikolwiek statyczny element powoduje przyciemnienie całej matrycy ( obraz nie nadaje sie do gier) i mam się według supportu z tym pogodzić. Bardzo dziękuję za takie żałosne podejście do klienta, tak jak ww. jest to ostatni sprzęt marki SONY nigdy więcej, w przyszłej generacji konsoli postawię na LG i XBOX