anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony czemu zepsuliście aktualizacja 49xd8305 to co było dobre

profile.country.PL.title
Grzegor_.12
Poszukiwacz

Sony czemu zepsuliście aktualizacja 49xd8305 to co było dobre

Sony

Czemu robicie wszystko na opak.

1. wczoraj zanim zrobilem aktualizacje ja miałem włączony tryb moich programów to po wciśnięciu moglem sobie patrzeć na program innych i słuchać w tle nie przełączonego progromu

2. działało to inaczej niż na kanałach nieulubionych gdzie znikal dziwedk ale paradoksaknie ta róznica była super wygodna

3. Teraz po aktualizacji zeście bez sensu zrobili na ulubionych tak samo ze  mi anika głos i obraz i mnie to wnerwia bo przeiwjam kanały w głuchy i ślepy.

Co was podkusiło robić taką łatę.

Czy da się jakoś to odkręcić ??????

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Niestety nie ma możliwości cofnięcia aktualizacji.

Pozdrawiamy, zespół Sony

profile.country.PL.title
Grzegor_.12
Poszukiwacz

To w takim razie dwa pytania:

1.Gdzie można zgrać starszą wersje firmwaru

2. Czy w następnej aktualizcji możecie zrobić zeby było po staremu przeciez to jest logiczne że guide powinno być z przyciemnionym podglądem obrazu i ze słyszalnym dzwiękiem.

Bo jezeli nie zdecyduje się zmienić kanału to trace wątek filmu.

Czy naprawdę wasi programiści nie ogladają telewizorów że takich rzeczy nie rozumieją. zaczynam watpić w inteligence młodych progrmiastów i uważaż że zarabiają ze dużo skoro nie myślą sensownie.

Sory za złość ale jestem w nerwiony bo oryginalny soft był super.

profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Uwagi przekazaliśmy do działu odpowiedzialnego za wprowadzanie aktualizacji.

Pozdrawiamy, zespół Sony

profile.country.PL.title
JANEKS_1957
Użytkownik

Mam dokładnie ten sam telewizor. Aktualizowałem ręcznie. Może nie do końca tak używam, ponieważ mam dekoder od kablówki, ale mam też kanały z naziemnej cyfrowej i nie widzę żeby było inaczej.

W tle jest cały czas program aktualnie oglądany z dźwiękiem, gdy przeglądam inne kanały. Ogólnie jest to i tak słabo widoczne bo program innych kanałów zakrywa cały ekran. Chyba, że do końca nie łapię problemu.

Myślę, że chyba tak czy inaczej będę przeprowadzał przyszłe aktualizacje ręcznie po sprwadzeniu co inni piszą, lub po jakimś czasie od ukazania.

profile.country.PL.title
Grzegor_.12
Poszukiwacz

Dokładnie tak tak piszesz

"W tle jest cały czas program aktualnie oglądany z dźwiękiem, gdy przeglądam inne kanały"

miałem od nowości czyli od dwóch miesięcy

Przez cholerną aktualizacje chyba sprzed tygodnia jak wciskasz guide to tabela programów pooduje że pod nią się wyłącza aktualnie oglądany program zarówno głos jak i obraz.

PS. Owszem przedten działo się podobnie ale tylko dla kanałów bez filtracji

W ulubionych utrzymanny był program.

Spróbuje czy nie można tego jakoś obejści i ponownie stworzyć nowe moje kanały 2.

SONY !!! jak to nie pomoże to zróbcie na to łate przecież na logikę cały urok wyskakujących okien polega na tym że nie wyłączają głównego programu.

Już nawet w telegazecie z lat 80 dało się mieć obraz transparentny.

Sony !!! Czemu wracacie się do epoki kamienia łupanego.

profile.country.PL.title
Grzegor_.12
Poszukiwacz

Niestety przywrócenie fabrycznych i założenie nowych ulubionych nie pomoglo

dalej wyłącza program przy właczeniu guide

SONY !!!!! Macie jakie propozyce ???? Może wyśłecie mi firmware sprzed marca 2017

profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

Pisz po polsku